Eladó földterület Tamási

  • 425 m²

    telek

Ár:

9,8 millió Ft

Eladó földterület Tamási

  • 425 m² telek

  • Eladó földterület Tamási


Ár:

9 800 000 Ft

Az ingatlanról:

Tamásiban szerkezet kész üdülő.
Az ingatlan Tamási üdülő övezetében található. A környék zöld övezeti, csendes. A 425 m2-es területen 90 m2 alapterületű, tetőtér beépítéses, emelt szintű szerkezetkész üdülő épület található. Használatba vételi engedély még nincs. A földszinten nappali+étkező, főző fülke, fürdő, WC. kamra, szélfogó, a tetőtérben 3 szoba, fürdő, WC, közlekedő került kialakításra. A nyílás zárók fából készültek. Építési anyaga tégla, tetőszerkezete fa és bitumenes zsindely. Víz, villany van. Az üdülő betonos úton közelíthető meg.

Tamási a Balaton felé vezető 65-ös főút és a Dél-Dunántúlt keresztülszelő 61-es főút kereszteződésénél fekszik, a megyeszékhely (Szekszárd) és Siófok között fél úton. 8500 lélekszámú kisváros, 2 középiskolával, rendelő intézettel. Tamási Termálfürdő 39 éve Tolna Megye Csobbanó édenkertje. 2011szeptember elsejével a Termálfürdő egy úgynevezett Ability koncepció szerves része. A gyógyfürdő kerekes székes illetve mozgássérült vendégei is minden szolgáltatást igénybe tudnak venni. A létesítményben található pezsgő- élményfürdő, melegvizes relax medence, termálmedence, jacuzzi, csúszda. A szauna világ mellett megjelent a gyógyászati szolgáltatás is. A nyári hónapokban a szabadtéri medencék is kellemes kikapcsolódást biztosítanak.


Elhelyezkedés

Tamási


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET3456412


+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET3456412

A telekről 18 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 425 m². A telek ára 9,8 millió Ft, négyzetméter ára 23 059 Ft, ami a tamási átlaghoz képest 88%-kal magasabb. Az ingatlant Picuringatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 3456412. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tamási ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.