Eladó üzleti Tamási

  • 57 m²

    alapterület

Ár:

10,4 millió Ft

Eladó üzleti Tamási 1. kép Eladó üzleti Tamási 2. kép Eladó üzleti Tamási 3. kép Eladó üzleti Tamási 4. kép Eladó üzleti Tamási 5. kép Eladó üzleti Tamási 6. kép Eladó üzleti Tamási 7. kép Eladó üzleti Tamási 8. kép Eladó üzleti Tamási 9. kép Eladó üzleti Tamási 10. kép

Eladó üzleti Tamási

  • 57 m² alapterület

  • Eladó üzleti Tamási

  • 57m²


Ár:

10 400 000 Ft

Építés éve
1995
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!!!!
Az ingatlan Tamásiban a 65-ös számú főút mellett, az autóbusz pályaudvar közelében, helyezkedik el. Tulajdonostól, tehermentesen eladó. Bérlet – csere nem lehetséges. A Szabadság utcai épületben 8 üzlet került kialakításra. Alapozása beton, falazat „FALCO” könnyűszerkezetes, tetőszerkezete fa és cserép. Az 57 m2-es, galériás, utcai bejáratú üzlet jelenleg is élelmiszer boltként üzemel, kialakult vendégkörrel. Az eladótér lambériázott, padlóburkolata járólap, a galéria hajópadlós, mobil lépcsővel felszerelt. A két irányból is megközelíthető alagsorban egy raktár és a WC található. Padlóburkolatuk beton. A nyílászárók fából készültek, az ablakok redőnyösek. Fűtését mennyezetre szerelt infra panel biztosítja. Víz, villany (ipari áram is), csatorna van, gáz az épületben. Alkalmas más üzleti tevékenységre, vendéglátásra, irodának egyaránt. Akár berendezéssel és megkötött szállítási szerződésekkel is eladó. Parkolásra az épület mellett, vagy mögött van lehetőség. Kitűnő befektetés, családi vállalkozásként is jól működik.
Tamási a Balaton felé vezető 65-ös főút és a Dél-Dunántúlt keresztülszelő 61-es főút kereszteződésénél fekszik, Szekszárd és Siófok között. A 8500 lélekszámú kisváros 2 középiskolával, rendelő intézettel, üzletekkel a kistérség központja. Tamási termálfürdője egész évben várja a pihenni és üdülni vágyó vendégeket.


Elhelyezkedés

Tamási


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET4241846


+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET4241846

Az üzlethelyiségről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: az építés éve 1995. Az üzlethelyiség ára 10,4 millió Ft, négyzetméter ára 182 456 Ft, ami a tamási átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Picuringatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4241846. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tamási ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.