Eladó földterület Tamási

  • 442 m²

    telek

Ár:

4,5 millió Ft

Eladó földterület Tamási 1. kép

Eladó földterület Tamási

  • 442 m² telek

  • Eladó földterület Tamási


Ár:

4 500 000 Ft

Az ingatlanról:

Az ingatlan Tamási központjában, az Arany János utcában található, a város központjától 300m- re. Aszfaltos úton közelíthető meg, csendes, nyugodt környéken. A bontásra érett, régi típusú családi ház 442 m-es telken fekszik. Az épület állapota miatt építési telekként hirdetjük. Víz- és villany hálózat a telken, gáz- és csatornahálózat az utcában kiépített. Tamási Város építési szabályzata alapján a telek kisvárosias lakóterület (LKE-1) csoportba tartozik. Ebben az övezetben oldalhatáron álló épületet lehet elhelyezni, ahol a legnagyobb beépítettség 30 %, legmagasabb épületmagasság 5 m. A szabályozás szerint itt elhelyezhető lakóépület, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, egyházi, igazgatási, oktatási, egészségügyi, szociális épület, kézműipari épület, szálláshely szolgáltató épület, gépjárműtároló


Elhelyezkedés

Tamási


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5406482


+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5406482

A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 442 m². A telek ára 4,5 millió Ft, négyzetméter ára 10 181 Ft. Az ingatlant Picuringatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5406482. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tamási ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.