star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tamási

  • 77 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 3 846 m²

    telek

Vételár:

19 millió Ft

Eladó ház Tamási

  • 77 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 3 846 m² telek

  • Eladó ház Tamási

  • 77m²


Ár:

19 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

A régi típusú családi ház Tamásiban található. Aszfaltos úton közelíthető meg. A külsőleg felújításra szoruló, vegyes falazatú családi ház 3846 m2-es telken fekszik. Tetőszerkezete fa és cserép. Gazdálkodásra, vállalkozás folytatására kiválóan alkalmas. A 77 m2 alapterületű, belső lakórész felújított. A víz,- villany hálózat csere is megtörtént. Az épületben külön bejáratú két szoba, közlekedő, nappali+étkező valamint fürdőszoba és a fürdő szobából megközelíthető, de önálló helyiségben a WC. Egy harmadik szoba kialakítása is folyamatban van. A padló burkolatuk járólap, padló szőnyeg. A nyílászárók fából készültek. Fűtése egyedi vegyes tüzelésű kályhával történik. Az utcában a gáz illetve csatorna hálózat kiépített, gázcsonk a telken található. Az épület folytatásában padlás feljáró, valamint egy 40 m2-es műhely, az udvarban kerti csap, egy felújításra szoruló nyári konyha, és tüzelő tároló is van. Az utca fronti kerítés beton alapon vas. A terület nagyságából adódóan lehetőség van további épületek, műhelyek vagy ólak létesítésére is.


Helyiségek

Wc
1m²
Fürdőszoba
7m²
Közlekedő
8m²
Szoba
10m²
Szoba
10m²

Elhelyezkedés

Tamási


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5598951


+36 30

Ingatlannet kód: NET5598951

Az általad megtekintett eladó tamási családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 846 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 19 millió Ft, négyzetméter ára 246 753 Ft, ami a tamási átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Picuringatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5598951. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tamási ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.