star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tarján

  • 650 m²

    alapterület
  • 11

    szoba
  • 950 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Tarján

  • 650 m² alapterület
  • 11 szoba
  • 950 m² telek

  • Eladó ház Tarján

  • 650m²


Ár:

199 000 000 Ft

Építés éve
2010
Szintek
1
Szobák száma
11
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Tarjánban 950 m2-es telken, 8 szobával + 1 apartmannal rendelkező, igényes, kiváló energetikájú panzió eladó!
A panzió 2010-ben épült, korszerű anyagokból, modern műszaki megoldásokkal, így az 650 m2-es ingatlan igen gazdaságosan üzemeltethető!
Az ingatlanról:
- Pinceszint + Földszint + Tetőtér kialakítású- 30-as porotherm téglából épült
- 16 cm nikecell szigetelés kívülről
- műanyag ablakok, 3 rétegű üvegezéssel
- fotocellás bejárati ajtó
- hőszivattyús fűtés biztosítja a meleget, radiátoros hőleadókkal
- szellőztetőrendszer is kiépítésre került
- 20 KW-os napelem rendszer
A pinceszintet a vendégek kikapcsolódására alakították ki. Itt kapott helyet a társalgó, az étkező/bár, a borospince és egy egyedi hangulatú szivarszoba (ahol elszívórendszer műkodik). Ezen a szinten még 2 mosdó és a gépészeti helyiség található.
A földszinten egy hatalmas előtér, 2 szoba fürdővel, az iroda, a tágas konyha-étkező, közlekedő, illetve a 70m2 apartman található. Az apartman 2 szoba + nappalis.
A tetőtérben további 6 szoba található. Minden szoba hatalmas méretű, külön fürdő, külön wc található benne. Minden szoba klimatizált!
A vendégek kényelmének fokozására az udvaron egy wellnessrészleget alakítottak ki, egy hordószaunával és egy fürdő dézsával.
Az ingatlan évek óta ( jelenleg is) teljes kihasználtsággal üzemel. A hőszivattyús fűtésnek és a tetőre telepített napelem rendszernek köszönhetően a jelenlegi energia árak mellet is rendkívül alacsony a rezsi. A napelem gyakorlatilag az egész épület energiaellátását biztosítja.
A panzió teljes berendezéssel, ingóságokkal, gépekkel eladó, ezt a vételár magában foglalja. Ezenkívül a jelenlegi szerződéssel a bérlet is továbbvihető!


Elhelyezkedés

Tarján, Csalogány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6384692


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6384692

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tarjáni (Csalogány utca) családi ház 11 szobával rendelkezik (ebből 11 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 650 m², míg a hozzá tartozó teleké 950 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 306 154 Ft, ami a tarjáni átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Martin Attila referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6384692. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tarján ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.