star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Taszár

  • 12 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

6 ezer Ft

Kiadó lakás Taszár

  • 12 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó lakás Taszár

  • 12m²


Ár:

6 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kaposvár közvetlen szomszédságában, Taszáron kínálunk szálláslehetőséget akár hosszabb, akár rövidebb időszakra 2-3 ágyas szobákban, egyszerre maximum 30 fő részére. A felszerelt konyha, a zuhanyzók, és a WC-k közös használatúak, csakúgy, mint a TV szoba. A 6000 Ft/fő/éj ár tartalmazza az ágyneműt, a napi takarítást, a közös helyiségek és saját parkoló, valamint az internet használatát. A szálló a település központi részén helyezkedik el, ahol élelmiszerbolt, dohánybolt, gyógyszertár található a közelben. Remek lehetőség azoknak, aki a környéken vállalnak munkát meghatározott időre. A szállás bármennyi időre kivehető.


Elhelyezkedés

Taszár, Lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5142975


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


6 000 Ft

Taszár, Lakótelep

  • Szobák: 12
  • Alapterület: 180m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET5142975

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó taszári (Lakótelep) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 12 m². A téglalakás bérleti díja 6 ezer Ft, négyzetméter ára 500 Ft. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5142975. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Taszár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.