star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Tata

  • 240 m²

    alapterület

Bérleti díj:

300 ezer Ft

Kiadó iroda Tata

  • 240 m² alapterület

  • Kiadó iroda Tata

  • 240m²


Ár:

300 000 Ft

Az ingatlanról:

Ipari-kereskedelmi területen emeleti külön bejáratú iroda kiadó!
Azonnal költözhető!!!
Kiadásra kínáljuk vasútállomáshoz közeli, jó megközelíthetőséggel bíró, irodaházban egy 240 nm-es emeleti irodahelyiséget.
Az iroda kialakítása jelenleg két tárgyaló egy ügyvezetői iroda és egy nagyobb helység bemutatóteremnek vagy nagyobb létszámot befogadó irodának. Azonban válaszfalakkal további szeparált üzlethelységek is kialakíthatók .(Eredeti tervek az alaprajzok között találhatók)
Az üzletházban jelenleg építőanyag kereskedés működik.
Jellemzők
- jól megközelíthető –autópályához ,1-es úthoz,vasútállomáshoz közeli
- Folyamatos esztétikai és műszaki felújításokon átesett
- külön férfi,női mosdókkal -közöségi térrel,konyhával felszerelt
- több bejáratú, külön egységekre is bontható

Bérleti díj:300.000Ft + Áfa +rezsi
2 havi kaució szükséges
Amennyiben az Ön vállalkozásának egy igényes ,modern, jó helyen lévő irodát keres vagy ha a leírtak alapján felkeltettük az érdeklődését,akkor hívjon és megmutatjuk!


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6174601


Az irodáról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Az iroda bérleti díja 300 ezer Ft, négyzetméter ára 1 250 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 64%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6174601. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.