Eladó ház Tatabánya

  • 147 m²

    alapterület
  • 1 200 m²

    telek

Ár:

79 millió Ft

Eladó ház Tatabánya 1. kép Eladó ház Tatabánya 2. kép Eladó ház Tatabánya 3. kép Eladó ház Tatabánya 4. kép Eladó ház Tatabánya 5. kép Eladó ház Tatabánya 6. kép Eladó ház Tatabánya 7. kép Eladó ház Tatabánya 8. kép Eladó ház Tatabánya 9. kép Eladó ház Tatabánya 10. kép Eladó ház Tatabánya 11. kép Eladó ház Tatabánya 12. kép Eladó ház Tatabánya 13. kép Eladó ház Tatabánya 14. kép Eladó ház Tatabánya 15. kép Eladó ház Tatabánya 16. kép Eladó ház Tatabánya 17. kép Eladó ház Tatabánya 18. kép Eladó ház Tatabánya 19. kép Eladó ház Tatabánya 20. kép Eladó ház Tatabánya 21. kép Eladó ház Tatabánya 22. kép Eladó ház Tatabánya 23. kép Eladó ház Tatabánya 24. kép Eladó ház Tatabánya 25. kép Eladó ház Tatabánya 26. kép Eladó ház Tatabánya 27. kép Eladó ház Tatabánya 28. kép Eladó ház Tatabánya 29. kép Eladó ház Tatabánya 30. kép Eladó ház Tatabánya 31. kép Eladó ház Tatabánya 32. kép Eladó ház Tatabánya 33. kép Eladó ház Tatabánya 34. kép Eladó ház Tatabánya 35. kép Eladó ház Tatabánya 36. kép Eladó ház Tatabánya 37. kép Eladó ház Tatabánya 38. kép Eladó ház Tatabánya 39. kép Eladó ház Tatabánya 40. kép Eladó ház Tatabánya 41. kép Eladó ház Tatabánya 42. kép Eladó ház Tatabánya 43. kép Eladó ház Tatabánya 44. kép

Eladó ház Tatabánya

  • 147 m² alapterület
  • 1 200 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya

  • 147m²


Ár:

79 000 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Szintek
nincs megadva
Szobák száma
nincs megadva
Ingatlan állapota
nincs megadva
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva

Az ingatlanról:

Ha nagyot álmodott, itt megtalálhatja a számítását!!
Rengeteget dolgozik, nincs ideje lazítani, elutazni kikapcsolódni?
Akkor csak önre vár ez az exkluzív családi ház KONDITEREMMEL ,JACUSIVAL,TÉLIESITETT KERTI KIÜLŐVEL, NYÁRI GRILLEZŐHELLYEL,VENDÉGHÁZZAL!!!
Vonuljon el a város zajától ebbe mindenigényt kielégítő , ingatlanba feltöltődni, kikapcsolódni!!
Eladó Tatabánya egyik legcsendesebb utcájának az Ady Endre utcának, a legutolsó , 147 nm-es, akár nagy családosoknak,vagy összeköltözőknek is alkalmas családi háza. Az épület 2005-ban nyerte el jelenlegi arculatát. Ekkor ugyanis teljes átépítésen esett át. A néhány főfalon kívül minden bontásra került…..Kicserélték a víz-villanyvezetékeket,új fűtésrendszert alakítottak ki.Ezt követte az emelet ráépítés mely során további három helység , egy fürdőszoba is elkészült. A két szintet egy tágas lépcsőház köt össze,ami stílusában,színeivel tökéletesen harmonizál a szintén fa nyílászárókkal és beltéri ajtókkal.
Az ingatlan elrendezése átgondolt, jól lakható, minden kényelmi és praktikumi feltételnek megfelel: Alsó szinten található egy télikert jellegű előszoba ,hatalmas étkezővel és egy konyhaszigettel ellátott tágas konyha, egy fürdőszoba és két szintén tágas és tökéletes fekvésű lakószoba. Innen jutunk fel az emeletre,ahol három hálószoba egy dolgozósarok és egy fürdőszoba található. Mindkét szint klímával ellátott. A ház fűtése szintén nagyon korszerű: egy San Duvall turbós kondenzációs kazánnal megoldott,mely a hálószobákban a radiátorokba, a burkolatos helységekben a padlófűtésbe keringteti a meleget. Szintén a fűtésszámlát csökkenti a 5cm vastag Drayvit szigetelés a ház körű l, a padlástéren a 12 cm -es Roofmate hőszigetelés és az aljzatbeton fölötti 7cm-es hőszigetelés párazáró fóliával .
Az egész ház körül teljes riasztórendszer van kiépítve,beleértve a két garázst is ,melyeket külön külön is be és kikapcsolhatunk.
És most a (nem is kis) RÁADÁS!!!
Egy pár éve ugyanis egy különleges hangulatú, vadászház stílusú (73nm nettó alapterületű) faház került az egyébként is tökéletesen megálmodott és megvalósított térkövezett ,parkosított udvarra néző garázs emeleti részére,mely mérete és felszereltsége miatt tökéletes lehet,akár vendéglaknak,akár egy külön lakrésznek.
Illetve a szintén a teljesség jegyében megálmodott és megvalósított kerti közösségi helység,ahol télen nyáron zavartalanul ,fedett helyen tudunk a kerti összejöveteleket szervezni mondjuk egy kellemes jacuzizással összekötve.
S mindezek tetejében tavasztól –őszig Ön is örömét lelheti a nem mindennapi parkosított kertben,melynek mindig zöldellő tökéletes gyepszőnyegéről a fúrt kútról üzemeltett öntözőrendszer,és az önjáró robotfűnyíró gondoskodik.
Az ingatlanhoz két garázs is,több tároló helyiség,kutya kenel tartozik,a bejáró térkövezett és a kapu és garázsbejáró elektromos.

Ha az általunk leírtak felkeltették az érdeklősüket,akkor tekintsék meg a képeket,amik szintén magukért beszélnek.

Ezek után pedig már csak az időpont egyeztetés van hátra amit az alábbi telefonszámon tehet meg:
Szabó Szilvia
0670 367 76 36
Kérjük,hogy becsengetéssel a lakókat ne zavarják,minden további kérdéssel kapcsolatban irodánk bármikor szívesen áll a rendelkezésükre.


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5105337


A családi házról 44 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 147 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 200 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 537 415 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 56%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5105337. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.