star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Tatabánya, Óváros

  • 800 m²

    alapterület

Bérleti díj:

960 ezer Ft

Kiadó üzleti Tatabánya, Óváros

  • 800 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Tatabánya, Óváros

  • 800m²


Ár:

960 000 Ft

Az ingatlanról:

Tatabányán, hosszú távra KIADÓ egy 800 nm-es, terem, üzlethelyiség a város szívében. Forgalmas út mellett helyezkedik el, gyalogosan is jól megközelíthető, a buszmegállók közvetlen közelében. A belmagassága 3 m, mosdó, wc és egy iroda is található benne. Az ingatlan rendelkezik egy 300 nm-es terasszal ami külön megállapodás része lehet. Saját bekerített aszfaltozott parkolójában 100 autó is elfér.
Funkcióját tekintve nagyon sok mindenre alkalmas lehet. Raktározás, bemutató terem, bútor, műszaki diszkont, élelmiszer diszkont, konditerem, fitnesz stúdió, ruha diszkont.......és még hosszan lehetne sorolni.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Tatabánya, Óváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6163313


+36 70

Ingatlannet kód: NET6163313


Az üzlethelyiségről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 800 m². Az üzlethelyiség bérleti díja 960 ezer Ft, négyzetméter ára 1 200 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 65%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balogh Viktor referens a Szabó Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6163313. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya, Óváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.