Eladó földterület Telki

  • 740 m²

    telek

Ár:

23,5 millió Ft

Eladó földterület Telki 1. kép Eladó földterület Telki 2. kép Eladó földterület Telki 3. kép Eladó földterület Telki 4. kép

Eladó földterület Telki

  • 740 m² telek

  • Eladó földterület Telki


Ár:

23 500 000 Ft

Az ingatlanról:

Telki, Legelődombi út 5. Magánszemélytől eladó egy 740 nm-es, összközműves, panorámás telek.

A telek egy csendes zsákutcában található Telki egyik legszebb, csendes zöldövezetében, a fővároshoz legközelebb eső részén. Ez a második ingatlan az utcában, így közlekedési szempontból ideális az elhelyezkedése, ugyanakkor a főút forgalmának zaja már nem jut el idáig. A területet kb 16-18 éve parcellázták. Vagyis a környezet abszolút kulturált, karbantartott és amit egyik legnagyobb előnye hogy a növényzet már egészségesen fejlett, az ide költöző nem egy steril, sivatagos tájat kell nézegessen még évekig.
Kilátás már az utca szintjéről is van, de a majdani ház erkélyéről tökéletes (és örök) lesz.

Ha az utcában nézelődik, közvetlen a szomszéd és a pár házzal feljebb levő üres (és még hirdetés alatt álló) telkek nemrégiben elkeltek.... Így ilyen elhelyezkedéssel, kilátással (ehhez tartozó minimális lejtéssel) azt hiszem ez az utolsó szabad ingatlan a környéken....

Víz, gáz, villany, csatorna telekhatárra kiépítve.

Privát kiegészítés: nem szabad elveszni pusztán az ár/négyzetméter centizgetésébe. Mert az a hangulat, miliő amit ezzel az ingatlannal kapni fog, azt semmilyen képen nem megy át. Tényleg érdemes rászánni egy órát és élőben megnézni. Meglátja, imádni fogja!
Elsődlegesen kérem emailben keressenek: attiladd@gmail.


Elhelyezkedés

Telki, legelődombi út 5


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5032490


+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5032490

Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 740 m². A telek ára 23,5 millió Ft, négyzetméter ára 31 757 Ft. Az ingatlant doba attila hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5032490. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Telki ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.