star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Telki

  • 300 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 791 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Telki

  • 300 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 791 m² telek

  • Eladó ház Telki

  • 300m²


Ár:

85 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

NAGYCSALÁDOSOK, ÖSSZEKÖLTÖZŐK!

Eladóvá vált Telkiben a Hosszúháton egy 1990-es években épült három szintes ház. Az ingatlan sarok telken helyezkedik el, két utcáról megközelíthető, melynek mérete 791 nm a ház 300 nm, 40 nm terasszal. Az épület megépítésekor 3 lakrész külön bejárattal lett kialakítva.

A közművek közül a villany a víz a házban, a gáz a telken belül, a csatorna az utcában található.

Az ingatlan a felújítás és befejezés után méltó otthona lehet egy nagy családnak. A környezetében szép, igényes házak épültek ill. épülnek folyamatosan.
A ház eladásánál értékegyeztetéssel beszámitható kisebb családi ház a XIII., XIV., XVI. kerület kertvárosias részén ill. lakás max: 75 nm-ig, V., VI., és a XIII. kerületben maximum 75 M Ft-ig.

Telki a Zsámbéki medencében fekszik, ez a rész különösen szép táji adottságokkal rendelkezik, ha szeretné megnézni ill. többet megtudni az ingatlanról, kérem hívjon bizalommal.

Hívjon most, hogy megmutassam Önnek!

CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.
Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!


Elhelyezkedés

Telki, Tulipán utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6127708


+36 30

Ingatlannet kód: NET6127708

Az általad megtekintett eladó telki (Tulipán utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 791 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 283 333 Ft, ami a telki átlaghoz képest 55%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi Ágnes referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6127708. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Telki ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.