star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Telki

  • 622 m²

    alapterület
  • 16

    szoba
  • 1 380 m²

    telek

Vételár:

299 millió Ft

Eladó ház Telki

  • 622 m² alapterület
  • 16 szoba
  • 1 380 m² telek

  • Eladó ház Telki

  • 622m²


Ár:

299 000 000 Ft

Építés éve
1999
Szintek
3
Szobák száma
16
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Generációs együttélésre, rekreációs központ létesítésére de akár magán óvoda számára vagy beauty szalon kialakítására is tökéletes választás lehet ez az ingatlan!

Kivitelezők figyelmébe is ajánlom, hiszen társasházként a meglévő 4 albetéttel, kis átalakítással is értékesíthetők a lakások! Az átalakítás tervrajzai rendelkezésre állnak.

Sok lehetőség, amin el fog gondolkodni, ha meglátja ezt a csendes utcában lévő ingatlant, amely a jó elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető. Telkiben a budapesti agglomeráció nyugati szektorában Budapesttől 21 kilométerre a Zsámbéki-medence festői szépségű településén, ahol ezt megvalósíthatja.

Az épület 1999-ben épült igényes építészeti tervezéssel, kifinomult ízléssel, hangulatosan kialakított terekkel, két utcára határos 1380 nm-es telken. A ház körbe öleli az egész kertet. A dúsan benőtt növényzetű kertben gyümölcsfák, örökzöldek, cserjék, virágzó évelők, gyep hangulatos beültetése adja az itt élőknek a teljes kikapcsolódást és szeparációt. A növények locsolásáról a fúrt kúton keresztül öntözőrendszer gondoskodik.

A ház 38-as téglából épült, szigetelő vakolattal van ellátva, műanyag hőszigetelő nyílászárók lettek beépítve. A fűtés 2019-ben lett 60 KW-os gáz kazánnal korszerűsítve 300 literes használati melegvíz tárolóval, alternatív fűtésként egy fa elgázosító kazán is a rendszerre lett építve. A fűtés rendszer ennek megfelelően egyben és külön is használható. A lakrészeknél a villany külön órával, a hidegvíz szintén külön mérővel rendelkezik, a fűtés mérésére lehetőség van az órák utólagos felszerelésére.

Az ház alagsori részén kapott helyet a garázs, ahol három autó kényelmes parkolása biztosított, két lépcsőtér, amely a földszinti lakásokhoz vezet fel, tárolók, 2 kazán helyiség, mosókonyha, szárító helyiségek. Félszuterén részen egy 48.90 nm-es jelenleg irodának használt helyiség.

A földszinten három lakrész lett megépítve, ahová az utcáról külön kis kapun keresztül lehet bejutni.

Az egyik lakrész áll egy nappali, étkező, konyha előszoba, fürdőszoba, wc, hálószobából és egy lépcsőtérből, ahonnan a garázs közelíthető meg ennek négyzetméter 62.5. A nappaliból egy teraszra lehet kimenni, ahol az örökzöldekkel beültetett növényzet tárul a szemünk elé.

A földszint nagyobb lakóegysége áll egy konyhából, kamrából, nappaliból, étkezőből három gardróbból, előszobából, külön wc helyiségből, tágas fürdőszobából, melyben kád és tusoló is van, 2 szobából, lépcsőtérből, ahonnan az egyik tetőtéri lakrész megközelíthető. A nappaliból és az egyik udvari szobából lehet kimenni a tágas teraszra, melynek kovácsoltvas kerete, üveg borítása és a kertben lévő szép növényzet hangulatában gyönyörködhetünk egy finom bor társaságában. Ez a lakrész 118.2 nm.

A földszinten lévő harmadik lakrész szintén az utcáról egy kis kapun keresztül közelíthető meg. A hangulatos kis lakásban van egy nappali, étkezőkonyha, előszoba, külön wc, fürdőszoba és egy hálószoba. Ennek a lakrésznek is a nappali felőli részén a belső udvarra nyílik a terasza. A mérete: 48.2 nm.

A tetőtérben két lakrész van kialakítva, amelynek egyik része megközelíthető a földszinti nagyobb lakrészből a második tetőri rész pedig a harmadik földszinti lakrészből. 9 szoba, 2 előszoba, 2 lépcsőház, 2 fürdőszoba, 2 konyha, 2 wc, 2 gardrób, amely hasznos alapterülete 165.8 nm. A földszinten a belmagasság három méter a tetőtérben 2.70 m. A bejárati ajtók a lakásoknak biztonsági ajtók, a ház riasztó rendszerrel van felszerelve. Minden lakóegység légkondicionálóval ellátott. A tetőtéri lakások fal hűtő-fűtő rendszerrel lettek kiépítve. A házban központi porszívó segíti a takarítást.

Kérem hívjon bizalommal, hogy végig kísérjem és megmutassam Önnek!
CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.
Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!


Elhelyezkedés

Telki, Juharfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6354332


+36 30

Ingatlannet kód: NET6354332

Az általad megtekintett eladó telki (Juharfa utca) családi ház 16 szobával rendelkezik (ebből 16 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 622 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 380 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 299 millió Ft, négyzetméter ára 480 707 Ft, ami a telki átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi Ágnes referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6354332. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Telki ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.