Eladó üzleti Tengelic

  • 101 m²

    alapterület
  • 1 587 m²

    telek

Ár:

9,85 millió Ft

Eladó üzleti Tengelic 1. kép Eladó üzleti Tengelic 2. kép Eladó üzleti Tengelic 3. kép Eladó üzleti Tengelic 4. kép Eladó üzleti Tengelic 5. kép Eladó üzleti Tengelic 6. kép Eladó üzleti Tengelic 7. kép Eladó üzleti Tengelic 8. kép Eladó üzleti Tengelic 9. kép Eladó üzleti Tengelic 10. kép Eladó üzleti Tengelic 11. kép Eladó üzleti Tengelic 12. kép Eladó üzleti Tengelic 13. kép Eladó üzleti Tengelic 14. kép Eladó üzleti Tengelic 15. kép Eladó üzleti Tengelic 16. kép Eladó üzleti Tengelic 17. kép Eladó üzleti Tengelic 18. kép

Eladó üzleti Tengelic

  • 101 m² alapterület
  • 1 587 m² telek

  • Eladó üzleti Tengelic

  • 101m²


Ár:

9 850 500 Ft

Építés éve
1900
Ingatlan állapota
nincs megadva

Az ingatlanról:

Eladásra kínáljuk a képeken látható, vendéglátó egységként működő, téglaépítésű ingatlant. Az üzlethelyiség a Tolna- megyei Tengelic település főutcáján, egy igazán forgalmas helyen található. Tengelic Pakstól 20 km-re, autóval az M6-os autópályán, vasúttal a Sárbogárd- Szekszárd-Bátaszék vonalon megközelíthető. A község tiszta, rendezett, folyamatosan fejlődik.
Az épület egy 1587 négyzetméteres telken épült az 1900-as években. 10 éve felújításon esett át, ekkor nyerte el jelenlegi formáját.
Az üzlettér 40 négyzetméteres. Két külön WC, kézmosó, iroda és egy 47 nm-es hidegraktár kapott helyet még az épületben. Nagyméretű, téglaboltíves pince nyílik az árutárolásra használható hidegraktárból. A nyílászárók fából készültek. A bejárati ajtó biztonsági acél. Fűtésről gázkonvektor gondoskodik, de kályha is beállítható.
A telek kerítéssel körbezárt, az épület riasztóval ellátott. Autók parkolása az udvarban megoldható. Az épület elhelyezkedése és adottságai miatt több funkcióra is hasznosítható.
Ha felkeltettem az érdeklődését, megtekintés ügyében kérem hívjon a hirdetésben található elérhetőségen!
Ha a vásárláshoz hitelre van szüksége, hitel tanácsadó kollégám díjmentes szolgáltatással, egyedi konstrukciókkal készséggel áll rendelkezésére.

Eladó üzleti ingatlan Tengelic főutcája OC UZ008448
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Tengelic


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET4840860


Fábián Elvira Mária

Fábián Elvira Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Deliné Nagy Edit

Deliné Nagy Edit

Az iroda további hirdetései

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET4840860

Fábián Elvira Mária

Fábián Elvira Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Deliné Nagy Edit

Deliné Nagy Edit

Az iroda további hirdetései
A vendéglátói ingatlanról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 101 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 587 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fűtés típusa konvektor. A vendéglátói ára 9,85 millió Ft, négyzetméter ára 97 530 Ft. Az ingatlant Fábián Elvira Mária referens a Deliné Nagy Edit irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4840860. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tengelic ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.