star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Teskánd

  • 108 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 508 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó üzleti Teskánd

  • 108 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 508 m² telek

  • Eladó üzleti Teskánd

  • 108m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
2001
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Befektetők Figyelem!  Zalaegerszeg mellett Teskándon jól bejáratott jelenleg is működő kereskedelmi,szolgáltató ingatlant, kínálunk eladásra bérlővel együtt ,amelyet használhat befektetésnek, cégközpontnak, akár még egyéb másra is.

Az emeleti iroda rész külön bejárattal teljesen leválasztott, így akár lehet a bérlő megtartásával is a saját cég kényelmes irodája üzlete is!

Kereskedelmi ingatlan jellemzői:

- Jelenleg is működő, teljes infrastruktúrával, folyamatos bérlőkkel kialakított kereskedelmi szolgáltató egység.

- A 108 m2-es fűthető iroda (tetőtérben 47,36 nm)  és üzlethelyiség (földszinten 47,29 nm) plusz egy 10,46 nm lépcsőház. továbbá az udvaron fűtetlen 103,89 nm a kinti raktárok, kifejezetten jó, és felújított állapotban lévő szolgáltató ingatlan. Az összképhez nagyban hozzájárul az előnyös formájú és elhelyezésű épület együttes.

- A  szolgáltató Ingatlan és a beépített alapterület akár tovább más tevékenységű körrel bővíthető, más üzleti lehetőségek kihasználására is lehetőséget ad.

- Csodálatosan napfényes, kifejezetten jó kialakítású és elosztású központos helyen található épület, mely tökéletesen alkalmas helyszíne lehet, cég központnak,állami intézmények kirendeltségeinek, telephelynek, de akár oktatási, fejlesztési, továbbképzési központnak is, minden szempontnak megfelel. Számos lehetőséget hordoz magában ez a praktikus épület.

-Az ingatlan 2 db különálló klimatizált irodahelyiséggel, több kiszolgáló részekkel, mellékhelyiségekkel, zárt tárolókkal, teakonyhával tárgyalóval, stb. Tartozik az ingatlanhoz az udvaron a betérő ügyfelek számára kialakított, térkövezett parkoló és az ügyfelek elöl elzárt udvar amin 3db raktárhelyiség, ami akár 7 részre is felosztható!

- Az eladó ingatlan  rendelkezik kamera rendszerrel, továbbá riasztó garantálja a biztonságot.

- Az ingatlan bérlőkkel  eladó!

- Amennyiben ön bejáratott szolgáltató, kereskedelmi-üzleti lehetőségeket magába foglaló komplett, folyamatos megélhetést biztosító ingatlant keres megtalálta!

A feltöltött képek a valóságot tükrözik!!!!

Amennyiben ez a Teskándon található üzlethelyiség felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a hirdetésben megadott telefonszámon, hivatkozzon a településre és a hirdetési árra.

Vásárolna de nincs rá keret? Minek járna bankról, bankra? Irodánkban bank semleges, független hitelszakértő 10 éves szakmai tapasztalattal és jó banki kapcsolatokkal, díjmentes szolgáltatásával könnyíti meg a legkedvezőbb hitel kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását., hogy mindent egy helyen intézhessen!

Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek. 

Laska Róbert 06305295800

Az otthon érték, az ingatlan üzlet

Bízza profikra ingatlanügyeit!  

..


Elhelyezkedés

Teskánd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6352319


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


57 150 000 Ft

Teskánd, Petőfi

  • Alapterület: 108m²

16 500 000 Ft

Teskánd

  • Alapterület: 72m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6352319

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó teskándi üzlethelyiség 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m², míg a hozzá tartozó teleké 508 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 2 garázs. Az üzlethelyiség ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 416 667 Ft, ami a teskándi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Laska Róbert referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6352319. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Teskánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.