star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tinnye

  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó földterület Tinnye

  • 1 500 m² telek

  • Eladó földterület Tinnye


Ár:

25 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Csodálatos panoráma és csend!

Királyvölgyben Tinnyén a lakóparkban kínálunk egy örök panorámával rendelkező 1500 nm-es építési telket, amely dombok, völgyek, erdők szomszédságában helyezkedik el. Az elhelyezkedésének köszönhetően a legcsendesebb része a lakóparknak.
A telek Lke-3 lakóövezetben van, melyen 15 % beépíthetőséggel egy szabadon álló épület helyezhető el, akár két lakás kialakításával. A villany és a gáz a telken belül található, a csatorna és a víz a telek előtt az utcában.

Kérem hívjon bizalommal a több információért!

CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához. Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!


Elhelyezkedés

Tinnye, Báthory fejedelem utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6440286


+36 30

Ingatlannet kód: NET6440286

A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 500 m². A telek ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 16 667 Ft, ami a tinnyei átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Bódi Ágnes referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6440286. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tinnye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.