Eladó földterület Tiszafüred

  • 5 829 m²

    alapterület

Ár:

7,5 millió Ft

Eladó földterület Tiszafüred 1. kép Eladó földterület Tiszafüred 2. kép Eladó földterület Tiszafüred 3. kép Eladó földterület Tiszafüred 4. kép Eladó földterület Tiszafüred 5. kép Eladó földterület Tiszafüred 6. kép

Eladó földterület Tiszafüred

  • 5 829 m² alapterület

  • Eladó földterület Tiszafüred

  • 5 829m²


Ár:

7 500 000 Ft

Az ingatlanról:

Lakott területhez közel, 5829 m2 területű gyümölcsöskert eladó! 2200 db. gyümölcsfa van ültetve, almafa, cseresznyefa, őszibarackfa. Az ültetvény 15 éves.
Vezetékes gáz 150 m-re, vízvezeték az utcában.
Öntözési lehetőség a közelben lévő nagy csatorna és fúrt kút, automata öntözőrendszerrel.
Elektromos hálózattal is ellátott terület, és körbe van kerítve.
Beépítésre is alkalmas terület, falusias lakóövezeti építési előírások szerint, a maximális beépíthetőség: 30 %, legnagyobb építménymagasság: 4,5 m.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok!
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, közműátíráshoz.
Referenciaszám: M113251


Elhelyezkedés

Tiszafüred, Örvény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5033265


Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda

Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 5 829 m². A telek ára 7,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 287 Ft. Az ingatlant Kiss György referens a Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5033265. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszafüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.