star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tiszakécske, Kerekdomb

  • 50 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 310 m²

    telek

Vételár:

15,5 millió Ft

Eladó nyaraló Tiszakécske, Kerekdomb

  • 50 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 310 m² telek

  • Eladó nyaraló Tiszakécske, Kerekdomb

  • 50m²


Ár:

15 500 000 Ft

Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Tiszakécske-Kerekdombon, a méltán népszerű gyógyfürdőtől kellemes sétatávolságra, de csendes utcában található nyaralót kínálunk eladásra. Az épület 310 m2-es telken helyezkedik el 50 m2 hasznos alapterületű, nappali-étkező, jól felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba Wc-vel és két különnyíló hálószoba elrendezésű. A ház beton alapra épült könnyűszerkezetes és rendkívül jó elrendezésű. A főépület a közelmúltban szerkezeti és műszaki felújításon esett át, hiszen a teljes külső nyílászáró csere megtörtént (dupla hang-és hőszigetelt műanyag ablakok redőnnyel kerültek felszerelésre) hideg-és melegburkolatok (szobákban laminált padló) cseréje, fürdő felújítása, konyhabútor cseréje, stb. A teljes elektromos hálózat áthúzása is megtörtént, 4 körös megszakítókkal ellátva, mely egyúttal lehetővé teszi, hogy fűtő-hűtő klíma, vagy egyéb, nagyobb teljesítményű elektromos berendezés is beszerelésre kerüljön. A délkeleti fekvésű terasz nyáresti beszélgetések színhelye lehet, így növelve a komfortérzetet. A telek végében egy tárolót találunk, mely fából épült. A berendezési tárgyak részben újak és a vételár részét képezik. Az ingatlan per, teher-és igénytől mentes, azonnal birtokba vehető. Kérem, hogy megtekintési időponttal kapcsolatban a megadott elérhetőségek egyikén keressen! Várom megtisztelő hívását!


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Tiszakécske, Kerekdomb, Szegfű utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6247659


Balla Ingatlaniroda

Balla Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6247659

Balla Ingatlaniroda

Balla Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Tiszakécske, kerekdombi (Szegfű utca) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 310 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa nincs. A nyaraló ára 15,5 millió Ft, négyzetméter ára 310 000 Ft, ami a tiszakécskei átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűrszabó László referens a Balla Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6247659. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszakécske, Kerekdomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.