star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tiszasüly

  • 650 m²

    alapterület
  • 6 686 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó üzleti Tiszasüly

  • 650 m² alapterület
  • 6 686 m² telek

  • Eladó üzleti Tiszasüly

  • 650m²


Ár:

22 000 000 Ft

Építés éve
1957
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Eladnánk vagy elcserélnénk Budapesti vagy Gödöllői ingatlanra egy 950 m2-s épület együttest 6686 m2-s telken a Tisza parton. 

Cserébe beszámítanánk lakást, építési telket, bontandó házat.

A központi épület bruttó 650 nm alapterületű, egyszintes, sátortetős, palaborítású, tömör tégla falazatú, 1957-58- bankészült építmény. Legfontosabb beltéri egysége a 300 nm-es (400 férőhelyes) bútorozatlan színházterem, színpaddal, öltözőkkel, egyéb helyiségekkel. Ezzel szemben található az un. Vadászterem vagy kisterem, melyet tanfolyamok, értekezletek tartására használtak.A hátsó szárnyban 1000 adagos konyha működött korábban, elrendezése, helyiségei felújítás után vendéglátás, raktározás céljára alkalmasak. Az épületek a községi elektromos, víz- és csatornahálózatra rá vannak kapcsolva, de saját szennyvízgyűjtő tartályaik is vannak. A lakossági gázvezeték vége a bejárat közelében van, arra ráköthető. Fűtésre vegyes-tüzelésű (olaj + fa) kazán szolgál, amelyhez melegvizes radiátor-rendszer csatlakozik. A hátsó fronton külön bejáratú kerthelyiséges söröző, később bolt működött. A központi épület mellett két felújításra szoruló romos melléképület található, cca. 300 nm építménnyel. Ezek korábban raktár, falusi húsfeldolgozó, vágóhíd, élelmiszertároló stb. funkciókat töltöttek be. Mindkettőben a víz- és áramszolgáltatás aktiválható. A telek füvesített, 20-30 éves korú haszon- és díszfák találhatók rajta.

Az ingatlan-együttes a falut átszelő főútvonal mellett található, mintegy 100 m-re az elmúlt években felújított Tisza-gáttól, 150 m-re az élő folyótól. A hatvanas évekig ezen a partszakaszon volt egy teherhajó-kikötő, amely ma üzemen kívüli állapotban van. Újjáépítése megfontolandó, a tiszai kikötőprogram részeként jelentős regionális alapokra pályázhatna (a község a Tisza-tavi mikro-régióhoz tartozik). Kisköre és Nagykörű közötti cca. 50 folyókilométeren ezen az oldalon természetvédelmi védettség miatt Tiszasüly az egyetlen engedélyezett sport- és gazdasági kikötőhely. A közút újraaszfaltozását nemrégen fejezték be. Megközelítése kiváló, a buszmegálló és forduló közvetlenül az épület előtt van, napi tíz járat a megyeszékhellyel, kettő Jászberénnyel és Budapesttel köti össze.

A kultúrház renoválását követően alkalmas lehet különböző szerelő v. raktározási, üzemi, kereskedelmi, idegenforgalmi, vendéglátó, oktatási, szabadidős klub informatikai-szaktanácsadó központ stb. funkciókra. A Tisza közelsége a vízi sportra való hasznosítást is sugallja. Ez annál előnyösebb, mivel a tározó után Tiszasülyön van a nyugati parton az első sátorozásra alkalmas partszakasz.

Kiegészítő információk:

Tiszasüly 2000 lakosú község, 29 km-re Szolnoktól Északra. Leghíresebb műemléke a megye legrégebbi, Árpád-kori temploma. Országosan ismert a Szőke Tisza Vadásztársaság, amely őzben, apróvadban bő területen gazdálkodik. A falu nemzetközi hírű a hozzátartozó Kolopfürdő iszapjáról, melyet a Budapesti Fürdőigazgatóság termel ki és exportál.

Irányár:22 000 000.- Ft.

Hivatkozási szám:2514510.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Tóth László (20) 218-8577 tothlaszlo@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.


Elhelyezkedés

Tiszasüly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET4945619


Gödöllő Ingatlanközpont

Gödöllő Ingatlanközpont

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET4945619

Gödöllő Ingatlanközpont

Gödöllő Ingatlanközpont

Az iroda további hirdetései
A szállodáról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 650 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 686 m². További jellemzői: az építés éve 1957. A szálloda ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 33 846 Ft. Az ingatlant Tóth László referens a Gödöllő Ingatlanközpont irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4945619. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszasüly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.