star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tolna

  • 147 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 847 m²

    telek

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó ház Tolna

  • 147 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 847 m² telek

  • Eladó ház Tolna

  • 147m²


Ár:

42 900 000 Ft

Építés éve
1914
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Különleges lehetőségTolna Mözsön, az M6-os autópálya lehajtójától 2-3 km-re, a Szekszárdi borvidéktől egy karnyújtásnyira.
Eladóvá vált egy közel 1900 nm-es telken, végig oszlopos tornáccal rendelkező, klasszikus sváb parasztház. A ház 147 nm lakótérrel rendelkezik, gyönyörű utcafronti, felújított spalettákkal, 5 egymásból nyíló szobával, 1 fürdővel és 1 konyhával. A ház alatt pince, az udvaron két melléképület, egy garázs és egy féltetős fatároló van. A közelmúltban a Duna Televízió Ízőrzők című műsorában is láthattuk ezt a minden tekintetben egyedi ingatlant.

Fontos kihangsúlyozni a teljes bútorzattal és régiségekkel együtt eladó, a tulajdonos csak a személyes tárgyakat és képeket tartaná meg. A házban ónémet, restaurált bútorok vannak zömében, valamint régiségkereskedésekből vásárolt tárgyak képezik a gyűjteményt.

Folyamatosan karbantartott, részben felújított. Víz és villany a felújításkor korszerűsítve. A szennyvíz városi hálózatra kötve.
A fűtés gázkonvektoros, 2 szobában épített kandalló, 1 szobában fatüzelésű kályha is van. Az ablakok dupla üvegesek, a belső üvegréteg hőszigetelt.Az utcai szobában újonnan hőszigetelt ablakok vannak.

A Szekszárdi borvidék 8 km, Gemenc 15 km, Fadd-Dombori 8 km, Sárköz 8 km, Nagy Duna 8 km, Pécs 60 km. A környéknek köszönhetően széleskörű hasznosítása is lehet a jövőben a helyileg védett ingatlannak, hiszen vendégházzá alakítható a környék borturizmusa, kirándulási, kikapcsolódási lehetőségei és a vadászat miatt is.

Ajánljuk tehát befektetésre, hétvégi háznak, vendégháznak, de a nagy telek számtalan lehetőséget rejt még magában. Komoly érdeklődők telefonhívását várjuk.

Figyelem! Az adatok megbízónktól kapott adatok alapján készültek, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Tolna


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6026979


+36 70

Ingatlannet kód: NET6026979


Az általad megtekintett eladó tolnai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 147 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 847 m². További jellemzői: az építés éve 1914, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 291 837 Ft, ami a tolnai átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Lajkó Tamás referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6026979. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tolna ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.