star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tura

  • 186 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 501 m²

    telek

Vételár:

39,99 millió Ft

Eladó ház Tura

  • 186 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 501 m² telek

  • Eladó ház Tura

  • 186m²


Ár:

39 990 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Tura csendes részén, 1501 nm-es telken, déli fekvésű, 60%-ban tégla, 40% Ytong falazatú, nettó 186,62 nm, bruttó 220 nm, 4 szobás, kertkapcsolatos, 2 generációs, hatalmas családi házat.

Az ingatlan jelenleg is felújítás, korszerűsítés alatt áll, viszont 2010-ben átesett egy esztétikai, 2018-ban és 2021-ben pedig műszaki felújításon. Ezek keretében minden helyiség festése, burkolat javítása megtörtént, valamint az elektromos és fűtésrendszer lett cserélve, mely utóbbi vegyes tüzelésű kazánról üzemel.
A hatalmas ház 2 generációnak, valamint cégek számára ideális választás, hiszen az óriási helységekből további 3 szoba kialakítható. A gazdálkodni vágyók számára a 2 darab, egyenként 8x44 méteres fólia tehet kedvére. A szennyvíz jelenleg emésztővel megoldott, de a CSOK feltételeinek megfeleléséhez folyamatban van a csatorna bevezetése, az ingatlan már azzal együtt kerül átadásra.

A szomszédok barátságosak, kedvesek, egy igazán szuper közösséget alkotnak.

Infrastruktúrája jó, 8 perc sétára található buszmegálló, 10 perc sétára óvoda, iskolák, gyógyszertár és orvosi rendelők, okmányiroda, boltok.

Hatvan-Aszód-Gödöllő városok közelsége miatt, kiváló adottságokkal rendelkezik munkahelyek tekintetében.

AZ INGATLAN PER, TEHER és IGÉNYMENTES!

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 336595


Elhelyezkedés

Tura, Tura csendes részén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6356180


+36 20

Ingatlannet kód: NET6356180

Az általad megtekintett eladó turai (Tura csendes részén) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 186 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 501 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 39,99 millió Ft, négyzetméter ára 215 000 Ft, ami a turai átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Suba Sándor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6356180. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tura ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.