star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Táborfalva

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 932 m²

    telek

Vételár:

22,5 millió Ft

Eladó ház Táborfalva

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 932 m² telek

  • Eladó ház Táborfalva

  • 72m²


Ár:

22 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Táborfalván eladó egy 2 szobás,72 nm-es családi ház,nagy telekkel,plusz a hozzá tartozó szántóval.
Az ingatlanban 2 szoba , egy konyha ,étkező,fürdőszoba valamint egy kamra található. A telken található még egy nyárikonyha, melléképületek,egy boros pince,valamint fedett verem,a zöldségek téli tárolására.Az ingatlanhoz fúrt kút,valamint kamera rendszer is tartozik.
A hatalmas telek alkalmas állattartásra, gazdálkodásra,a hozzá tartozó szántó akár a takarmány termesztéséhez. A széles utcafront akár további bővítésre,építkezésre is alkalmas.
Egy kis felújítás után kellemes otthont kaphatunk.
Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését kérem keressen a megadott elérhetőségen.


Elhelyezkedés

Táborfalva


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6381773


+36 70

Ingatlannet kód: NET6381773

Az általad megtekintett eladó táborfalvi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 932 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 22,5 millió Ft, négyzetméter ára 312 500 Ft, ami a táborfalvi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Andrea referens a Nagy Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6381773. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Táborfalva ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.