star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tápiószele

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 080 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Tápiószele

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 080 m² telek

  • Eladó ház Tápiószele

  • 110m²


Ár:

19 900 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
Az 1080 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A lakóház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített B-30 tégla falazat, beton födémmel, kétszeres vízszigetelésű lapos tetővel. Külső nyílászárói gerébtokos fa ajtók és ablakok, redőnyökkel ellátva.
Fűtése vegyes tüzelésű kazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; kiegészítő fűtés kiépítésére a gázcsonk az udvaron belül található; meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása: 3x16A és 1x10A vezérelt külön mérőórával.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 110 m2 hasznos alapterületű lakótér kettő szinten terül el, mely épületszintek átjárhatóságát a belső lépcsőház biztosítja. A földszinti élettérben egy nagy nappali szoba, kádas fürdőszoba és wc, konyha és étkező, valamint egy spájz került kialakításra; míg az emeleten kettő hálószoba, önálló wc helyiség, a szobák közös előtere mint társalgó, és egy loggia található. Az épület egy része alatt pince húzódik, melyben a kazánház kapott helyet.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az általános mértékű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan megvásárlását követően, egy állami támogatás keretében, felújítás vagy energetikai fejlesztés hajtható végre az ingatlanon, mely támogatás, a legalább egy gyermeket nevelő családok számára 3 millió Forint vissza nem térítendő beruházási keretet biztosít egyszerű igényléssel.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Tápiószele Pest megye keleti részén a Tápió régióban helyezkedik el és a Nagykátai kistérség egyik kedvelt települése. A közel 6000 lelket számláló várost, közúton a 311-es számú főúton érhetjük el. Tömegközlekedése autóbusz és vasúti forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Szolnok, Budapest rövid időn belül és menetrendszerű járatokkal elérhető.
A településen bölcsőde, óvoda, általános iskola működik, kisvárosi szinten aktív a kulturális élet, két nagyvállalat jelenlétével állandó a munkalehetőség. Látnivalói közül kiemelkedik a Blaskovich múzeum és a Makovecz Imre által tervezett művelődési ház és általános iskola.


Elhelyezkedés

Tápiószele


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6408131


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6408131

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tápiószelei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 080 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 180 909 Ft, ami a tápiószelei átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6408131. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tápiószele ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.