star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tápiószentmárton

  • 552 m²

    telek

Vételár:

3,9 millió Ft

Eladó földterület Tápiószentmárton

  • 552 m² telek

  • Eladó földterület Tápiószentmárton


Ár:

3 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
A lakóházas falusi övezetbe tartozó építési telek 30%-ban beépíthető, minimum öt méter előkert megtartása mellett, jobb oldali mezsgyére épülhet rá felépítmény. A telkek hossztengelye északkelet-délnyugat irányú, így tájolási szempontból kiváló belső helyiségelrendezésű családi ház építhető rá, mely lakóépület udvar felőli délnyugati oldalában érdemes elhelyezni a nappali, konyha, étkező és terasz egységeket, így természetes fénnyel kiválóan megvilágított, világos otthon tervezhető rá.
Az 552 m2 területnagyságú, saját és a szomszéd kerítések által három oldalról kerített porta rendezett, folyamatosan művelt terület. A közútról való behajtást egy már meglévő híd biztosítja, de kapu jelenleg nincs a portára. Szennyvíz csatorna közművel ellátott, vezetékes ivóvíz, gáz és elektromos áram közművek közvetlen a telek előtt az utcában elérhetők. A telek földhivatali besorolása: beépítetlen terület. A telek irányára: 3.900.000.- Forint.
Az 652 m2 területnagyságú, saját és a szomszéd kerítések által három oldalról kerített porta rendezett, folyamatosan művelt terület. A közútról való behajtást egy már meglévő híd biztosítja, továbbá a telek zárható nagykapuval rendelkezik. Vezetékes ivóvíz, szennyvíz csatorna és gáz közművel ellátott, elektromos áram közmű közvetlen a telek előtt az utcában elérhető. A kert locsolását ásott kút vize biztosítja. A telek földhivatali besorolása: "lakóház és udvar" ez átminősíthető beépítetlen területre. A telek irányára: 4.300.000.- Forint.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Új családi ház építése esetén, babaváró hitel + CSOK + 3%-os CSOK hitel együttes igénylésével akár 35 millió Forint összegű banki finanszírozás is megoldható! Építészmérnöki tervezésben és teljes generál kivitelezésben szakembereket tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Tápiószentmárton nagyközség Pest megyében a Nagykátai kistérségben terül el, mint az Alsó-Tápió mente legnépesebb települése. A nagyközséghez tartozó nyaralóövezet állandó lakosaival és Göbölyjárás településrészekkel közel 5300 lelket számlál. A településen színvonalas étterem, híres lovarda, pozitív energiát sugárzó Attila-domb, borgazdaság, strandfürdő üzemel.
Tápiószentmártonban két óvoda, két általános iskola, uszoda és sportcsarnok várja a gyermeküket itt nevelőket és a jövőben a településre költöző családokat. Tápiószentmárton tömegközlekedésben az autóbusz forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Jászberény, Eger, Budapest városok irányába napi rendszerességgel indulnak járatok, de a közeli Nagykáta városban elérhető a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonal is.


Elhelyezkedés

Tápiószentmárton, Bocskai István


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6263037


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6263037

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 552 m². A telek ára 3,9 millió Ft, négyzetméter ára 7 065 Ft, ami a tápiószentmártoni átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6263037. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tápiószentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.