star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tóalmás

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 440 m²

    telek

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó ház Tóalmás

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 440 m² telek

  • Eladó ház Tóalmás

  • 90m²


Ár:

37 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Tóalmási tipp-topp otthon! Nyári AKCIÓ, ÁRESÉS!
Reménykedve várja új lakóit ez a csendes, széles aszfaltozott utcában, zöldövezetben található családi ház Tóalmáson. Az ingatlanra belépve azonnal feltűnik a gondozottság, a takaros ember keze nyoma. A négyszobás, összközműves házban a rendszeresen karbantartott gázcirkóval van megoldva a fűtés. A kandalló lehetőségét a két kémény megléte biztosítja. A melegvizet villanybojler adja. A szobák burkolata laminált parketta, egyéb helyiségek járólapozva vannak. A szobák külön bejáratúak. A parkosított, gondozott telken találjuk az önállóan álló, tágas garázst, melyben szerelő akna is található, továbbá a ház közelében van a locsolást olcsóbbá tevő gyűrűs kút. Kívülről közelíthető meg a ház alá épített, száraz pince. A jó állapotú nyári konyha mellett találunk még két tároló helyiséget is. Tóalmáson a falusi CSOK igénybe vehető! 2005-ben az ingatlan teljes felújításon esett át, tetőcserével együtt. Olyan jó állapotban van, hogy azonnal be lehet költözni. A ház minden fontos, a hétköznapi élethez, szükséges szolgáltatáshoz percekre van.

A környékről:

Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi gondokkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ős fás parkjával az Andrássy kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval, pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!


Elhelyezkedés

Tóalmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6421344


+36 70

Ingatlannet kód: NET6421344

Az általad megtekintett eladó tóalmási családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 440 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 421 111 Ft, ami a tóalmási átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Kecskeméti József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6421344. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tóalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.