star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tököl

  • 5 927 m²

    alapterület

Vételár:

18 millió Ft

Eladó földterület Tököl

  • 5 927 m² alapterület

  • Eladó földterület Tököl

  • 5 927m²


Ár:

18 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

TÖKÖLÖN A HATÁR ÚTON JELENLEG SZÁNTÓ MEGJELÖLÉSŰ TELEK ELADÓ!

Tökölön a Határ út ezen szakaszán, a tököli rendezési terv szerint, az úttól számított első 50 méter lakóházzal beépíthető.

Az utca összközműves, közvilágítás, szemétszállítás, posta van.

A telek hátsó része egy földútra néz.

A részletes adatvédelmi tájékoztató folyamatosan elérhető a www.gdn-ingatlan.hu/adatvedelem oldalon. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 312901


Elhelyezkedés

Tököl, Határ út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5916775


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET5916775

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 5 927 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A telek ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 3 037 Ft, ami a tököli átlaghoz képest 80%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gergicsné B. Enikő referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5916775. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tököl ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.