star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tököl

  • 178 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 043 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Tököl

  • 178 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 043 m² telek

  • Eladó ház Tököl

  • 178m²


Ár:

65 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Tököl központhoz közeli csendes, nyugodt utcában eladó egy nettó 178 m2-es jó állapotban lévő tégla építésű családi ház. Az ingatlan egy 1043 m2-es telekre épült. Az összközműves telken található még egy 80 m2-es tégla építésű, beton födémes különálló épület is ami több célra is hasznosítható. A házat nagy terek jellemzik, belső galériás megoldással egy kényelmes élettér lett kialakítva. Alsószinten található 20m2-es garázs, kazánház, mosókonyha, kamra. Középső szinten nagy nappali, konyha-étkező, egy hálószoba, fürdőszoba-külön wc. Galéria részen, kettő hálószoba, fürdőszoba-wc. Nyílászárók műanyagra cserélve. Fűtése, gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, radiátorokkal. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A tető cserép fedéssel készült. A nagy kertben fúrt kút is van árnyékot adó fák alatt lehet megpihenni. Központ közel, Iskola, óvoda közelben, bevásárlási lehetőségek is közelben találhatóak. Busz megálló 4 percre a HÉV kb. 10 perc sétára található.
Budapest több irányból is megközelíthető és kb. 25 perc alatt elérhető.
Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és Bank semleges hitel ügyintézőnk is igény szerint rendelkezésére áll.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Tököl


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6392550


+36 70

Ingatlannet kód: NET6392550


Az általad megtekintett eladó tököli családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 178 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 043 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 365 169 Ft, ami a tököli átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár József referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6392550. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tököl ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.