Eladó földterület Vác, Török-hegy

  • 3 139 m²

    telek

Ár:

13,9 millió Ft

Eladó földterület Vác, Török-hegy 1. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 2. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 3. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 4. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 5. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 6. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 7. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 8. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 9. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 10. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 11. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 12. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 13. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 14. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 15. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 16. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 17. kép Eladó földterület Vác, Török-hegy 18. kép

Eladó földterület Vác, Török-hegy

  • 3 139 m² telek

  • Eladó földterület Vác, Török-hegy


Ár:

13 900 000 Ft

Az ingatlanról:

ÓRIÁSI ÁRZUHANÁS.
Építse fel álmai örök panorámás házát Vácon a Törökhegyen.
Vác dinamikusan fejlődő részén, a Kosdi útról nyíló, családi ház építésére alkalmas belterületi, kivett gazdasági épület és udvar besorolású, 3139 m2-s déli fekvésű építési telek eladó! Vác városrendezési terve szerint a beépíthetősége 10%. A környéken már megépült házak kellemes összhatást nyújtanak a hangulatos, zöld környezetben lévő utcákban. A telken 20 m2-es gazdasági épület lett felépítve. Az elektromos áram be van vezetve, víz, csatorna, gáz az utcából bevezethető. A telek aszfaltozott útról télen is jól megközelíthető, a bevezetőút esős időben és téli hónapokban is jól járható. Pár perc távolságra elérhető a M2 gyorsforgalmi út, ami 2019-re autópályává alakítanak ki. Az örök panorámás telekről csodálatos kilátás nyílik az alatta elhelyezkedő Vác városára, Dunakanyarra és a pilisi hegyekre. Remek lehetőség van álmai házának felépítésére vagy befektetésnek is kiváló, mivel a telkek árai dinamikusan emelkedtek az elmúlt időszakban.
ÁR: 13.900.000.-Ft
AKCIÓ 1 HÓNAPIG EZEN AZ ÁRON.
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

Miért érdemes Vácra költözni?
Hétvégi kirándulások kiinduló pontja (bicikli túra a Duna-kanyarban, gyalog túra a Börzsönyben). Számos neves sportegyesület van Vácon (kézilabda, labdarúgás, evezés stb.) Kitűnő iskolák működnek a városban ( 17 óvoda, köztük egy Waldorf, 10 általános iskola, 9 középiskola, a Boronkay Gimnázium országos hírnévre tett szert és 3 főiskola. ) . A jó oktatáson túl a súlyponti kórház, jó munkalehetőség, Budapest közelsége és tömegközlekedési kapcsolata ( három vonat megy a Nyugatiba óránként, fél órás menetidővel ) teszi vonzóvá Vácot. Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval az M2-s autóúton és a 2-s főúton, a Nyugati pályaudvarról 25 perc alatt zónázó vonatokkal a MÁV 70-s számú Budapest–Vác–Szob-vasútvonalán, autóbuszon vagy biciklivel a Duna mellett futó Budapest-Szob kerékpárúton, nyáron pedig a Budapest és Esztergom között közlekedő kirándulóhajókkal is. A Dunán egész évben közlekedő rév köti össze Tahitótfaluval, így Esztergom vagy Szentendre felől is megközelíthető a város. Amióta megépült a 2/A út (M2 autópálya), a Budapest – Ipolyság – Krakkó útvonal elkerüli a várost.


Elhelyezkedés

Vác, Török-hegy, Panorámás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5129131


Gere Géza Ügyvezető

Gere Géza Ügyvezető

Ingatlanreferens további ingatlanjai
A telekről 18 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 139 m². A telek ára 13,9 millió Ft, négyzetméter ára 4 428 Ft. Az ingatlant Gere Géza Ügyvezető referens a irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5129131. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.