star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Vecsés

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

58 millió Ft

Eladó lakás Vecsés

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Vecsés

  • 92m²


Ár:

58 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Vecsés Fő úton jó állapotú, 92 m2-es, 2 szoba + nappalis, erkélyes, gázkonvektoros fűtésű, földszinti lakás eladó.

Az épület 1976-ban téglából épült, saroktelken elhelyezkedő. Öt lakásos, a hirdetett lakás a földszinten található. A lakáshoz tartozik egy saját, 30 m2 területű, az épület alaksorában kialakított szerelőaknás garázs. A lépcsőházból és a belső udvarról egyaránt megközelíthető. A garázs a vételár részét képezi.

A lakás kelet-nyugati fekvésének köszönhetően rendkívül világos.
Két szoba +nappalis, a nappali közvetlen kapcsolatban van egy 10 m2 területű erkéllyel. A szobák ablakai, valamint a nappali egyik erkély kijárata a belső udvarra, míg a másik az utcafrontra néz. A fürdőszoba zuhanyzós, a WC külön helységben kialakított. A konyhához kamra is csatlakozik, ami kiváló befőttek, élelmiszerek tárolására. A közlekedőben két beépített szekrény, ami sok-sok használati tárgy tárolására alkalmas.
A szobák burkolata parketta, további helységek járólappal fedettek.
A melegvizet a fürdőszobában felszerelt, kéményes, gáz vízmelegítő adja.

Az ingatlan remek infrastruktúrával rendelkezik (Market-Central bevásárló központ, szolgáltató egységek, boltok). Tömegközlekedése kiváló (BKK), autóval pár perc alatt az M0 és az M4 autópályák könnyen elérhetők.

Ügyfeleink részére BANKFÜGGETLEN hitelügyintéző kollégáink szívesen nyújtanak segítséget, hitellel, vagy akár CSOK-kal kapcsolatban is, teljesen INGYENESEN!

Amennyiben további kérdése van, hívjon bizalommal!
ZZs. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 341600


Elhelyezkedés

Vecsés, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6420742


+36 20

Ingatlannet kód: NET6420742


Az általad megtekintett eladó vecsési (Fő út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 630 435 Ft. Az ingatlant Zámbó Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6420742. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vecsés ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.