star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veresegyház, Hegyek

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 100 m²

    telek

Vételár:

136,8 millió Ft

Eladó ház Veresegyház, Hegyek

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 100 m² telek

  • Eladó ház Veresegyház, Hegyek

  • 180m²


Ár:

136 800 000 Ft

Építés éve
2010
Szintek
2
Szobák száma
5

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Veresegyház rózsadombján, REÁLIS ÁRON, álomotthon eladó!

Eljön az a pillanat, amikor a gyerekek felnőnek, a szülők pedig úgy gondolják, bármennyire is fáj, de rá kellett jönniük, hogy meglévő otthonuk hatalmassá vált. Jelen ingatlan esetében is ez a helyzet.

Az általam kínált, örök panorámás, téglából épült 1100 m2 nagyságú összközműves telken álló, összesen 180 m2-es családi ház új tulajdonosát várja.

Ezt az ingatlant csak egyszer kell személyesen is megtekintenie és rögtön bele fog szeretni.

A felépítmény pince- és földszinti lakó része 1998-ban épült, majd folyamatosan bővítették, egészen 2012-ig, amikor is befejezték az épület emeleti szintjét.
-50,8 m2 nagyságú pince
-55 m2 nagyságú földszint
-16,2 m2 terasz
-55 m2 nagyságú emelet
lépcsőházzal együtt az ingatlan 180 m2.

A családi ház az elmúlt 6 évben jelenlegi tulajdonosai által saját kényelmüket figyelembe véve egyre igényesebbé vált. A két terasz még otthonosabban növeli a szépségét.
Az utcafront felöli panorámás terasz egy reggeli kávézásnál a nyugalmat árasztja. A hátsó, kert felöli, medence melletti, erdőre néző terasz pedig a meghitt pihenést garantálja.

Az ingatlanban található:
földszinten:
-előszoba
-2 hálószoba
-amerikai konyhás nappal
-kádas fürdőszoba
-WC
-lépcsőház
-nappaliból nyíló,örökpanorámás terasz

emeleten:
-közlekedő
-2 hálószoba
-tusolós fürdőszoba + WC

A ház fűtését teljesen új kondenzációs gázkazán és alternatív fűtésként hűtő-fűtő légkondicionáló berendezések biztosítják.

A család nyári pihenését a rendezett füves, virágos kert és a teljesen felújított 20 m2 nagyságú, 160 cm mély, kivilágított medence teszi kellemesebbé.

A személyautók időjárás viszontagságaitól való megóvását fedett kocsibeálló biztosítja.

Röviden a közlekedésről! A városban helyi járat működik, mellyel a település egész területén el lehet jutni a város főbb részeibe.

A vasútállomás, mely Budapest Nyugati pályaudvar és VÁC között szállítja utasait, továbbá VOLÁN busz állomás 2,6 km-re található.

Veresegyházról néhány szó! Veresegyház A VÁROS! Teljese ellátással, megfelelő orvosi ellátással, oktatási intézményekkel (óvodák, általános iskolák, középiskola, gimnázium) sportolási és kulturális lehetőségek.

Amennyiben a fotók alapján és a rövid bemutatót elolvasva úgy gondolja ez lehet az Ön és családja álomotthona és saját szemével győződne a valóságról, kérem hívjon, állok rendelkezésére. Annyit kérek, amennyiben igénylik, szánjanak időt a megtekintésre, hogy azt követően bemutathassam Önöknek a város minden szegletét.


Elhelyezkedés

Veresegyház, Hegyek, Kilátó utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6476551


+36 20

Ingatlannet kód: NET6476551


Az általad megtekintett eladó Veresegyház, hegyeki (Kilátó utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 100 m². További jellemzői: az építés éve 2010. A családi ház ára 136,8 millió Ft, négyzetméter ára 760 000 Ft, ami a veresegyházi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Larusingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6476551. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veresegyház, Hegyek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.