Kiadó ház Veszprém

  • 437 m²

    alapterület
  • 725 m²

    telek

Ár:

1,78 millió Ft

Kiadó ház Veszprém

  • 437 m² alapterület
  • 725 m² telek

  • Kiadó ház Veszprém

  • 437m²


Ár:

1 780 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
nincs megadva
Szobák száma
nincs megadva
Ingatlan állapota
nincs megadva
Fűtés
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva
Rezsi
nincs megadva

Az ingatlanról:

Veszprém belvárosában, a Posta, a Bankok, a Lovassy László Gimnázium, a Gizella udvar szomszédságában, 725 m2-es telken, összesen 512 m2-es (pince: 150 m2 (A Tulajdonos a pincének fele négyzetméterét veszi figyelembe az 1 m2-re eső havi bérleti díj számításakor: 75 m2 + 362 m2 (fszt.) = 437 m2), földszint: 362 m2) ingatlan bérbeadó.

Az épületet 20 éve építették és úgy alakították ki, hogy a földszintjén és pinceszintjén üzlet, iroda, bank használatra legyen alkalmas. A pinceszint alapterülete: 150 m2. A pinceszinten irattár, az épületgépészet, szociális blokkok, öltözők találhatóak. A földszint alapterülete: 362 m2. Több irodahelyiség, tárgyalók, egy egy légterű ügyféltér került kialakításra. A válaszfalak gipszkarton falak, könnyedén ,,mozgathatóak”. Légkondicionálóval, riasztóval felszerelt. Ebben az évben jelenleg még bank bérli.

Tetőterében külön bejárattal rendelkező lakásokat alakítottak ki, de azok nem képezik a bérbeadási lehetőséget. Az épületben lévő különböző funkciójú részek (üzlet, lakások) külön vízóráról, külön villanyóráról üzemelnek, de a távfűtést egy hőmennyiségmérős légbefúvós és radiátoros rendszerrel biztosítják, a fűtés költségét négyzetméter arányosan számolják el.
Az épülethez tartozik saját telken 5 db gépkocsis és 3 db motoros parkoló. Szomszédságában parkolóház is található. Az épület külső és belső kialakítása kiválóan alkalmas a jelenlegi funkcióknak. Folyamatosan karbantartott, esztétikailag jól kialakított.

A Tulajdonos kérése, hogy a bank ügymenetét az Érdeklődők ne zavarják, hanem kérdéseikkel irodánkat a Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Irodát keressék és az esetleges helyszíni szemlét egy egyeztetett időpontban irodánkkal egyeztessék. Szívesen állunk rendelkezésükre! Az ingatlan bérbeadása 2021. január 1-től aktuális. A Tulajdonos elvárása, hogy szerződéskötéskor kaució megfizetése szükséges, ami foglalóként is biztosíték illetve az ingatlan birtokba adásakor a bérleti díj előre megfizetése.

A Tulajdonos kéri, hogy tájékoztassuk a kedves Érdeklődőket, hogy a bérleti díj összegét euróba határozza meg, melynek összege: 5.000 EURÓ + rezsi/hó, mely természetesen forintban fizetendő középárfolyamon számolva. A bérleti díj alanyi ÁFA mentes.
N4007

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon. Nívó ingatlan: N4007


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5781779


Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5781779

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai

A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 437 m², míg a hozzá tartozó teleké 725 m². További jellemzői: az építés éve 2000. A családi ház bérleti díja 1,78 millió Ft, négyzetméter ára 4 073 Ft. Az ingatlant Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5781779. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.