Kiadó ház Veszprém

  • 437 m²

    alapterület
  • 725 m²

    telek

Ár:

1,78 millió Ft

Kiadó ház Veszprém

  • 437 m² alapterület
  • 725 m² telek

  • Kiadó ház Veszprém

  • 437m²


Ár:

1 780 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
3
Szobák száma
nincs megadva
Ingatlan állapota
nincs megadva
Fűtés
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva
Rezsi
nincs megadva

Az ingatlanról:

Veszprém belvárosában, a Posta, a Bankok, a Lovassy László Gimnázium, a Gizella udvar szomszédságában, 725 m2-es telken, összesen 512 m2-es (pince: 150 m2 (A Tulajdonos a pincének fele négyzetméterét veszi figyelembe az 1 m2-re eső havi bérleti díj számításakor: 75 m2 + 362 m2 (fszt.) = 437 m2), földszint: 362 m2) ingatlan bérbeadó.

Az épületet 20 éve építették és úgy alakították ki, hogy a földszintjén és pinceszintjén üzlet, iroda, bank használatra legyen alkalmas. A pinceszint alapterülete: 150 m2. A pinceszinten irattár, az épületgépészet, szociális blokkok, öltözők találhatóak. A földszint alapterülete: 362 m2. Több irodahelyiség, tárgyalók, egy egy légterű ügyféltér került kialakításra. A válaszfalak gipszkarton falak, könnyedén ,,mozgathatóak”. Légkondicionálóval, riasztóval felszerelt. Ebben az évben jelenleg még bank bérli.

Tetőterében külön bejárattal rendelkező lakásokat alakítottak ki, de azok nem képezik a bérbeadási lehetőséget. Az épületben lévő különböző funkciójú részek (üzlet, lakások) külön vízóráról, külön villanyóráról üzemelnek, de a távfűtést egy hőmennyiségmérős légbefúvós és radiátoros rendszerrel biztosítják, a fűtés költségét négyzetméter arányosan számolják el.
Az épülethez tartozik saját telken 5 db gépkocsis és 3 db motoros parkoló. Szomszédságában parkolóház is található. Az épület külső és belső kialakítása kiválóan alkalmas a jelenlegi funkcióknak. Folyamatosan karbantartott, esztétikailag jól kialakított.

A Tulajdonos kérése, hogy a bank ügymenetét az Érdeklődők ne zavarják, hanem kérdéseikkel irodánkat a Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Irodát keressék és az esetleges helyszíni szemlét egy egyeztetett időpontban irodánkkal egyeztessék. Szívesen állunk rendelkezésükre! Az ingatlan bérbeadása 2021. január 1-től aktuális. A Tulajdonos elvárása, hogy szerződéskötéskor kaució megfizetése szükséges, ami foglalóként is biztosíték illetve az ingatlan birtokba adásakor a bérleti díj előre megfizetése.

A Tulajdonos kéri, hogy tájékoztassuk a kedves Érdeklődőket, hogy a bérleti díj összegét euróba határozza meg, melynek összege: 5.000 EURÓ + rezsi/hó, mely természetesen forintban fizetendő középárfolyamon számolva. A bérleti díj alanyi ÁFA mentes.
N4009

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon. Nívó ingatlan: N4009


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5781780


Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5781780

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai

A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 437 m², míg a hozzá tartozó teleké 725 m². További jellemzői: az építés éve 2000. A családi ház bérleti díja 1,78 millió Ft, négyzetméter ára 4 073 Ft. Az ingatlant Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5781780. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.