star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Veszprém

  • 442 m²

    alapterület
  • 484 m²

    telek

Bérleti díj:

696 ezer Ft

Kiadó ipari Veszprém

  • 442 m² alapterület
  • 484 m² telek

  • Kiadó ipari Veszprém

  • 442m²


Ár:

696 000 Ft

Az ingatlanról:

Veszprémben, a Cholnoky városrészben, az Interspár, a Belső körgyűrű és az Almádi út közötti területen, a Belső körgyűrűről, aszfaltozott úton kapcsolódó ~ 2 ha (~ 20.000 m2) bérraktárak és nagykereskedések telephelyén hosszútávra bérbeadó egy 442 m2-es össz.alapterületű, ipari kapuval ellátott (külön bejárattal is) két részből álló előhűtő: 160 m2 + mélyhűtő: 282 m2 hűtőház. Körforgalomszerűen kamionokkal is jól megközelíthető, behajtható de a nagy aszfaltozott felületek kiválóan alkalmasak a kamionok megfordulására is. Az épület szigetelt fém panel. Targoncázható. Belmagassága: 2,6 m. A Tulajdonos a bérleti díj összegét euróba határozza meg, melynek összege: 4,5 EURÓ/m2 + ÁFA + rezsi/hó, mely természetesen forintban fizetendő középárfolyamon számolva.

A 2014-es gépészettel készült hűtőhelyiségek, kisebb ráfordítással alkalmas lehet 0-2°C hűtésről mélyhűtő funkciót ellátni.

Az épület telekterülete 484 m2, az épület előtt húzódik egy 289 m2-es előtető. Az előtető tárolásra alkalmas terület (pl.: targoncák, göngyölegek stb.).

Maximum bérleti idő: 2 év. A Tulajdonos elvárása, hogy szerződéskötéskor kaució megfizetése szükséges, ami foglalóként is biztosíték illetve az ingatlan birtokba adásakor a bérleti díj előre megfizetése. Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. N4038

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon. Nívó ingatlan: N4038


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5809548


Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 442 m², míg a hozzá tartozó teleké 484 m². Az ipari bérleti díja 696 ezer Ft, négyzetméter ára 1 575 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5809548. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.