star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Veszprém

  • 616 m²

    alapterület

Bérleti díj:

1,66 millió Ft

Kiadó iroda Veszprém

  • 616 m² alapterület

  • Kiadó iroda Veszprém

  • 616m²


Ár:

1 663 200 Ft

Az ingatlanról:

Veszprémben a Budapest úthoz és a körgyűrűhöz közel, a Cholnoky városrészben, jól megközelíthető, zárt udvarban, (földszint + emelet) nettó 616 m2-es raktár, irodákkal, szociálisblokkal, teakonyhával kiadó.

Az ingatlanhoz tartozik 4 db felszíni parkoló. A raktár területén a padlóburkolat antisztatikus ipari padló. Az ingatlanban található egy teherhordó lift is (teherbírás max. 500 kg). Áramkapacitása 3x16 A, egyidejűséggel 3x32 A –rá bővíthető.

Fűtése gáz fűtés, radiátorokról megoldott, légkondicionálóval felszerelt. Az ingatlan külön almérőkkel ellátott, rezsije fogyasztás után elszámolt.

A Tulajdonos minimum 1,5 év bérleti időszakot vár el. Bérleti díj: 2.700 Ft/m2 + ÁFA + rezsi/hó.

Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik! Szívesen állunk rendelkezésére!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4212 Nívó ingatlan: N4212


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6109320


Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 616 m². Az iroda bérleti díja 1,66 millió Ft, négyzetméter ára 2 700 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6109320. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.