star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Veszprém

  • 50 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

100 ezer Ft

Kiadó iroda Veszprém

  • 50 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó iroda Veszprém

  • 50m²


Ár:

100 000 Ft

Az ingatlanról:

Veszprém belvárosában található üzletházban, irodaházban, ~50 m2-es, II. emeleti (tetőtér) egy helyiségből álló (de gipszkarton fallal alakítható) irodahelyiség bérbeadó.

Az irodához 1 db felszíni, saját parkolóhely tartozik. A folyosón közös teakonyha és szociális blokkok találhatóak. Az iroda nyitvatartási időn kívül is használható beléptető rendszerrel.

Az irodai nyílászáróit műanyagra cserélték, burkolata laminált parketta, új Fan coil hűtő-fűtő berendezéssel felszerelt.

Az iroda bérleti díja 2.000 Ft/m2 + Áfa + rezsiáltalány + Áfa/hó (minden rezsiköltséget tartalmaz: fűtés-hűtés, víz, villany, közös helyiségek takarítása, riasztórendszer, parkoló stb.)

Minimum bérleti időszak: 1 év. A Tulajdonos elvárása, hogy szerződéskötéskor kaució megfizetése szükséges, ami foglalóként is biztosíték illetve az ingatlan birtokba adásakor a bérleti díj előre megfizetése.

Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik! Szívesen állunk rendelkezésére!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4245 Nívó ingatlan: N4245


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6198321


Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó veszprémi iroda 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². Az iroda bérleti díja 100 ezer Ft, négyzetméter ára 2 000 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6198321. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.