star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém, Egyetemváros

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42,8 millió Ft

Eladó lakás Veszprém, Egyetemváros

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Veszprém, Egyetemváros

  • 54m²


Ár:

42 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2005-ös referenciaszámú Veszprémben az Egyetemvárosban található téglalakást a következő paraméterekkel:54 nm-es, 2 szobás téglalakás Veszprémben az Egyetemvárosban, csendes környezetben.A lakás részben felújítandó állapotban várja új tulajdonosát A nyílászárók műanyagra vannak cserélve, A fürdőszoba felújítva, zuhanyzó lett beépítve. A lakás magasföldszinten van.A lakáshoz 6 nm-es tároló is tartozik.A nagyszobából nyílik a 6 nm-es nyugati fekvésű erkély.Távfűtéses radiátorokkal, hőmennyiség mérővel. A gázkvótába belefér.Minden elérhető a közelben, pl.: kisbolt, edzőterem, ABC, pizzéria, orvosi rendelő, gyógyszertár stb.Amennyiben az 2005-ös számú veszprémi téglalakás, vagy bármely más kínálatunkban szereplő családi ház, nyaraló, telek felkeltette érdeklődését, állok rendelkezésre a megadott telefonszámon.Csalagovits Istvánvezető értékesítő+36 20 430 0411Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére!CasaNetWork IngatlanhálózatIngatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Szoba
18m²
Előszoba
10m²
Fürdőszoba
6m²
Konyha
8m²
Szoba
10m²
Kamra
2m²

Elhelyezkedés

Veszprém, Egyetemváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6414385


CasaNetWork Veszprém

CasaNetWork Veszprém

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6414385

CasaNetWork Veszprém

CasaNetWork Veszprém

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Veszprém, egyetemvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 42,8 millió Ft, négyzetméter ára 792 593 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csalagovits István referens a CasaNetWork Veszprém irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6414385. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém, Egyetemváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.