star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

170 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 100m²


Ár:

170 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2019
Emelet
2.
Szobák száma
4 (1 + 3)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Álomszép Luxus Önfenntartó Penthouse Veszprémben!

Veszprém magával ragadó történelmi városában, egy csendes környéken elhelyezkedő igazi gyöngyszem.

Amennyiben olyan otthont keres, ami elvarázsolja minden egyes alkalommal amikor belép az ajtón, akkor megtalálta!

Felszereltsége és végtelenül fantázia dús elrendezése roppant egyedivé és szerethetővé teszi ezt a valóban Luxus Penthouse-t!

2019-ben épült társasház legnagyobb lakása, legfelső szinten (2.) található meg.
Lapos tetős, nagyon jól szigetelt. Belső kialakításnál fontos volt a prémium anyagok használata, a burkolatok, bútorzat és a szaniterek tekintetében egyaránt. Az előszobában található beépített szekrény és a konyhabútor magas fényű, minőségi alapanyagból készült. Az alacsony rezsihez hozzájárulnak az egész lakásban található energiatakarékos izzók.

A 100 m2 alapterületű elegáns okos otthonban helyet kapott, 1 hálószoba és 2 gyerekszoba, egy csodás természeti panorámával rendelkező tágas nappali, konyha, fürdő, külön mellékhelyiség, a mosó- és szárítókonyha praktikusan kialakított, továbbá egy nagy terasz és kis erkély is.

Az erkély 1, a terasz pedig 81 m2-es, tökéletes helyszínt nyújtva családi és baráti összejöveteleknek, valamint első sorból élvezheti a meseszép naplementéket.

A teraszra vezető hatalmas tolóajtónak és a telefonról irányítható beépített LED-es álmennyezetnek köszönhetően egy világos, hangulatos élettér tárul elénk.

Az ingatlan riasztó és kamerarendszerrel védett. Teljesen önnfenttartó, napelemezett (15KW, elektromos autó töltésére is alkalmas!). Az otthon melegéről elektromos kazán és bojler gondoskodik. Klímával felszerelt!

Ablakai szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak, mely tovább növeli a komfortérzetet.

Győződjön meg erről személyesen is! +36 20 258 5752

Dream-Ing - Álomból otthont


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6434953


+36 20

Ingatlannet kód: NET6434953


Az általad megtekintett eladó veszprémi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 170 millió Ft, négyzetméter ára 1 700 000 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Turai Ákos referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6434953. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.