star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác, Bácska-dűlő

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó ház Vác, Bácska-dűlő

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Vác, Bácska-dűlő

  • 50m²


Ár:

31 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Vác, Bácska lakóövezeti részében elegáns megjelenésű családi házak szomszédságában, 50 m2-es családi ház eladó! Az ingatlan osztatlan közös tulajdonú telken helyezkedik el, telekhasználati felosztással. A saját használatú, bekerített telekrész 300 m2-es. A másik tulajdonosnak a párhuzamos utcából nyílik a bejárata. A tehermentes ingatlan hitelezhető. A dél-nyugati tájolású ház a 60-as években épült, beton alapra, tégla falazattal, vakolt fa födémmel, cserép tetőborítással. A házban folyosó, 2 szoba, kis konyha, fürdőszoba található. A konyha kerámialapos tűzhellyel rendelkezik. A fürdőszoba épített, zuhanykabinos kialakítású. Az ingatlan teljes közművekkel rendelkezik. Az elektromos hálózat 32 amperes, igény esetén bővíthető. A meleg vízellátás és a radiátoros központi fűtés kombi gázcirkóról üzemel. Kiegészítő fűtésnek a nagyszobában fémkandallót is elhelyeztek. A fűtési költség alacsony a külső hőszigetelésnek és a korszerű hőszigetelt műanyag nyílászárók miatt. A beépített klímaberendezés hűtő-fűtő funkcióval rendelkezik. Az épület riasztóberendezéssel felszerelt.A szobák lamináltpadló, a többi helyiség kerámialap burkolatú. A bejárati ajtó elé pihenőteraszt is építettek. A terasz végébe fatárolóval kialakított kemencét is építettek. Az épület alá 10 m2-es pincét is építettek. Az utcából a telekre gépkocsival tolókapun keresztül lehet bejutni. A telken betonalappal téglafalazattal épült tárolókat is kialakítottak, ami műhelynek is használható. Az utca közvilágítással, hírkábelekkel felszerelt, az utcában postai szolgáltatás és a szemét elszállítás is biztosított. Az utcát barátságos, segítőkész szomszédok lakják. A területen az M2 út forgalmának zaja nem észlelhető. Az ingatlan kertes házra vágyóknak kiváló lehetőséget biztosít!
Ára: 31.900.000.-Ft
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A
További ingatlanok megtekinthetők a www.volumeningatlan.hu weblapon.
Tel : 06-30-274-1790


Elhelyezkedés

Vác, Bácska-dűlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6078681


HASONLÓ INGATLANOK


40 000 000 Ft

Vác

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 83m²

32 900 000 Ft

Vác

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 60m²

57 000 000 Ft

Vác

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 70m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6078681


Az általad megtekintett eladó Vác, bácska-dűlői házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 638 000 Ft, ami a váci átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6078681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác, Bácska-dűlő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.