star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vácrátót

  • 112 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 386 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Vácrátót

  • 112 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 386 m² telek

  • Eladó ház Vácrátót

  • 112m²


Ár:

74 900 000 Ft

Építés éve
2021
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Vácrátót újépítésű lakóparkjában, a Szent István lakódombon, újépítésű ikerház mindkét fele eladó. Az egyenként 112 m2-es lakásokhoz 386 m2-es saját telek tartozik. A lakások tükörképei egymásnak, hangszigetelő téglával lesznek elválasztva. Az átadása 2021 végén várható! Az ikerházban lévő lakások a 2021-től előírt építési és műszaki követelményeknek is megfelelnek. A kétszintes épület beton alapra, 30 cm vastag téglafalazattal, 12 cm vastag külső hőszigeteléssel, vasbeton födémmel, esztétikus tetőborítással készül. A nyílászárók korszerű, műanyag alapanyagúak, hőszigetelt üvegezésűek. A földszinten előtér, közlekedő, tágas amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, zuhanykabinos fürdőszoba, lépcső lesz kialakítva. A lépcső alá kamra is épül. Az emeleten 2 szoba, galéria, közlekedő, kádas fürdőszoba, lépcső lett betervezve. A bejárathoz 2 m2-es fedett terasz, a nappalihoz is 15 m2-es fedett pihenőterasz is kapcsolódik. A padlófűtés hőszivattyús rendszerről üzemel. A melegvíz ellátást bojlerrel biztosítja. A lakások 1x32 amper (ami bővíthető) terhelhetőségű elektromos hálózattal készülnek, riasztó, internet, kábel tv, napelem és elektromos autótöltés előkészítéssel. Személybejáró járda 1 m-es, ház körüli járda 80 cm-es szélességben, viacolor betonburkolat rendszerrel, beton aljzatképzésre készítve. Autóbeálló szintén viacolor rendszerből kialakítva. Utcafronti kerítés vasbeton alap és pillér szerkezettel, kovácsoltvas jellegű vagy fa közökkel. Az oldalsó és hátsó kerítések vas oszlopokkal dróthálóval készülnek. A családi ház megvásárlására hitel, CSOK, babaváró és egyéb kedvező feltételekkel kialakított állami támogatások is igénybe vehetőek. Az ingatlanbemutató során a telket, épületet, tervdokumentációt is be tudom mutatni! A személyes találkozást követően az építtető lakódombon készülő más alapterületű, stílusú, lakóépületeinek megtekintésére is van lehetőség!
Ára: 74.900.000.-Ft
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A
További ingatlanok megtekinthetők a www.volumeningatlan.hu weblapon.
Tel : 06-30-274-1790


Elhelyezkedés

Vácrátót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6006387


+36 30

Ingatlannet kód: NET6006387

Az általad megtekintett eladó vácrátóti ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 386 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Az ikerház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 668 750 Ft, ami a vácrátóti átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6006387. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vácrátót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.