star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 93 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

67,22 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 93 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 93m²


Ár:

67 223 835 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
2.
Szobák száma
4
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Modern társasházi lakások eladók Győr mellett a Szitásdomb lakóparkban.
Közigazgatásilag Vámosszabadi településen, de fizikailag Győrhöz szervesen kapcsolódva helyezkedik el a Szitásdomb lakópark. Ennek második ütemében épül fel ez a 25 lakásos társasház, melynek átadása 2024. első negyedévében lesz. A modern épület kényelmes életkörnyezetet biztosít leendő lakói számára. 44-83 nm alapterületű, napfényes, praktikus elrendezésű (a földszinten kertkapcsolatos) lakások kerültek kialakításra, így mindenki megtalálhatja az elvárásainak, igényeinek és élethelyzetének leginkább megfelelő otthont. A beépített anyagok minősége és a korszerű építési technológiák garantálják a lakások különösen magas energetikai hatékonyságát. Az épület külső részén antracit nyílászárók lesznek beépítve kávahőszigeteléssel és a redőny előkészítés is megtörténik. A 82mm-es tokszerkezetű ablakok extra középtömítéssel ellátottak, így kiemelkedő lég- és vízzáró tulajdonsággal rendelkeznek. Az ingatlan egyedi hőmennyiségmérővel ellátott, a hőleadás padlófűtéssel történik. A fűtés, a meleg víz ellátás és a hűtés is központi rendszerű, tetőn elhelyezett hőszivattyúval működik. A kisgyermekes családok komfortérzetét növeli, hogy a társasház saját területén játszótér is helyet kap.

A társasház 2. emeletén található L25-ös lakás 74,72 m2 nettó alapterületű, melyhez 36,70 m2-es saját erkély tartozik. A lakás bruttó 67.223.835,- Ft-os ára fűtéskész, szerkezetkész állapotra vonatkozik. A lakáshoz két udvari gépkocsi beálló is tartozik összesen bruttó 3 M Ft összegben, amelyet a lakás vételára nem tartalmaz. Akció keretében az egyiket most ajándékként ingyen adjuk Önnek! Opcionálisan 4,74 m2-es tárolók is vásárolhatóak a társasházban 2.500 e Ft-os bruttó darabáron.

Irodánk díjmentes pénzügyi tanácsadással áll ügyfelei rendelkezésére. Bankfüggetlen közvetítőként megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb pénzügyi megoldásokat és támogatjuk az ügylet teljeskörű lebonyolításában.


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6443535


+36 20

Ingatlannet kód: NET6443535


Az általad megtekintett eladó győri téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m². További jellemzői: az építés éve 2023. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 67,22 millió Ft, négyzetméter ára 722 837 Ft, ami a győri átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Polócz Péter referens a Kompakt Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6443535. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.