star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Várpalota

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Várpalota

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Várpalota

  • 72m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1998
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cserépkályha

Az ingatlanról:

A Várpalotától 9 km-re, az erdő közepén, Hétházpusztán található üdülőház tégla építésű, melyet KÜLSŐ HŐSZIGETELÉSSEL is elláttak. A csendes, igazán tiszta levegőjű, nagyvadas területen több üdülő, pihenő ház is található.

    A 22 éve IGÉNYES PRECIZITÁSSAL ÉPÍTETT ikerház összes alapterülete 72 m2, melyből a lakótér alapterülete 56 m2, valamint 16 m2-es a garázs. Az udvaron egy 36 m2-es, KÉTÁLLÁSOS, FASZERKEZETŰ GARÁZS található, melynek előterét térkővel burkolták. Ezért – mivel 3 állásos garázsra ritkán van szükség-, a házban található garázs könnyedén összenyitható a lakótérrel, ezzel + 16 m2 további hasznos teret nyerhetünk.

   A TÉLEN ÉS NYÁRON EGYARÁNT LAKHATÓ házba belépve a valóban tágas, világos konyha-étkező-nappali térbe érkezünk. Innen nyílik egy kis kamra a konyhát kiegészítve, a külön WC, a zuhanyzós fürdő és a hálószoba. A fűtést a nappaliban található nagy CSERÉPKÁLYHA biztosítja. A tüzelő tárolására az udvaron, a garázs mögött egy fedett, zárható 13 m2-es FATÁROLÓ áll rendelkezésre. A ház bejárata előtt térköves, nagy pihenő részen helyezték el a fedett, nagyobb társaság számára is kényelmesen tágas pihenő-étkezőt. A fafödémes, zsindelytetővel készült épület körül az ÖSSZES KÖZLEKEDŐÚT, JÁRDA TÉRKŐVEL BURKOLT. Szépen GONDOZOTT sövény, virágok, gondosan nyírt gyep veszi körbe a házat.

   A zsákfalutól 1,6 km-re egy nagy turistapark található, étteremmel, apartman házakkal, kempinggel. A környék KEDVELT TURISTA ÉS PIHENŐHELY ÉS VADÁSZPARADICSOM. A település télen és nyáron kiváló minőségű aszfalt úton könnyedén megközelíthető. Vezetékes víz, internet, hulladékszállítás biztosított.

  Nyaralónak, állandó ottlakásra, befektetésnek egyaránt KITŰNŐ VÁLASZTÁS.

HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a valóban sokoldalú ingatlan!

Tekintse meg az ingatlanról készült virtuális sétát is! https://my.matterport.com/show/?m=r5ukrNyHnPV

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Derítő.
Gázellátás: Nincs a közelben.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Várpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6147430


HASONLÓ INGATLANOK


38 000 000 Ft

Várpalota

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 66m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6147430


Az általad megtekintett eladó várpalotai házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fűtés típusa cserépkályha. A házrész ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 486 111 Ft, ami a várpalotai átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csordás János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6147430. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.