star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Várpalota

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Várpalota

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Várpalota

  • 51m²


Ár:

29 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNKAT BÍZTÁK MEG!
A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt a Várpalota, Tési domb városrészben elhelyezkedő, 2 szobás téglalakást.
Az 51 m2-es, 1. EMELETI, ERKÉLYES lakás frekventált helyen, postától, gyógyszertártól, orvosi rendelőtől, élelmiszer boltoktól, bölcsődétől, óvodától, iskolától és buszmegállótól egyaránt egy-két perc sétányira található. A környék csendes és nyugodt.
A lakás 2022-ben felújításon esett át, melynek során a teljes víz-, szennyvízhálózat és a villamos hálózat is korszerűsítésre került, valamint az egész lakás frissen festett. Központi fűtéses, a radiátorokra egyedi hőmennyiség mérők kerültek, így a fűtés igény szerint szabályozható. Rendkívül alacsony rezsijű, kifejezetten meleg lakás. Közös költsége 9.350,- Ft.
Elrendezése, helyiségei: Az előszobából nyílik a 19 m2-es nappali a bejárattal szemben, valamint az illemhely és a 6 m2-es konyha. Innen egy kis közlekedőn keresztül jutunk el a 4 m2-es fürdőszobába és a 12 m2-es kisebb szobába, valamint a kamra is itt található. A szobák külön bejárattal is rendelkeznek, de egybe is nyithatók. A 4 m2-es erkélyre a nappaliból léphetünk ki. A lakáshoz a pincében tartozik egy önálló tároló is.
Főbb jellemzők:
- központi fűtés egyedi méréssel
- műanyag, hőszigetelt nyílászárók
- minden ablakon és az erkélyajtón szúnyogháló, redőny
- a nappaliban klíma
- ápolt fa parkettás szobák és laminált padló
- per- és tehermentes
- ingyenes parkolás a ház mellett.
Állami támogatások mellett kedvezményekkel juthat hozzá új otthonához: CSOK PLUSZ igényelhető! Maximális támogatás mellett illetékmentesség.
Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Konyha
6m²
Szoba
12m²
Wc
0.5m²
Erkély
4m²
Közlekedő
2m²
Előszoba
4.5m²
Fürdőszoba
4m²
Kamra
1m²
Szoba
19m²

Elhelyezkedés

Várpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6470214


+36 30

Ingatlannet kód: NET6470214


Az általad megtekintett eladó várpalotai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 586 275 Ft, ami a várpalotai átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6470214. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.