star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalacsány

  • 73 000 m²

    telek

Vételár:

250 millió Ft

Eladó földterület Zalacsány

  • 73 000 m² telek

  • Eladó földterület Zalacsány


Ár:

250 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A zalacsányi golfpálya és Kastélyszálló szomszédságában kínálom eladásra ezt a befektetési lehetőségekkel rendelkező belterületi szántót.  Ez a terület komplex lehetőségeket kínál sok vállalkozás számára. Kehida Termál 2 km, Hévíz 6 km, Zalakaros 25km, Sármellék Repülőtér és Keszthely 15 km. Óriási befektetési lehetőség csodálatos természeti környezetében. A területre a beépítési magasságokat figyelembe véve építhető szálloda, étterem, lakópark, idősek bennlakásos otthona és minden a vendéglátással, turizmussal kapcsolatos vállalkozás. 

 

az alábbi referencia számra hivatkozva: 86475

Amennyiben nem saját honlapunkon találta hirdetésünket, az alábbi linken bővebb információkat találhat:
http://openhouse.hu/hu/ingatlan/reszletek/86475/

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre is szüksége van, megkeressük a banki ajánlatok közül a legjobbat, és bank semleges ingyenes  hiteligénylésben is. Az Openhouse oldalon található bármelyik ingatlannal kapcsolatban hívjon a 30-3310342-es telefonszámon.

Bízza profikra ingatlanügyeit!


Elhelyezkedés

Zalacsány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET3227066


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET3227066

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 26 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 73 000 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 250 millió Ft, négyzetméter ára 3 425 Ft, ami a zalacsányi átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Karakai József referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 3227066. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalacsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.