star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 1 486 m²

    alapterület
  • 1 486 m²

    telek

Vételár:

860 ezer Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 1 486 m² alapterület
  • 1 486 m² telek

  • Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 1 486m²


Ár:

860 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Gyönyörű panorámával kínálok telket Zalaegerszegen!Amennyiben megfelelő helyet keres gyümölcsösnek,kikapcsolódásra, esetleg egy kis hétvégi háznak, akkor itt megtalálhatja!Csendes környezetben, egy völgyben Zalaegerszeg, Egerszeghegyi városrészében fekszik a telek, egy nyaraló övezetben.Amennyiben a környezet felkeltette érdeklődését ezen a részen még két telek is új gazdára vár, ezeket szintén megtalálja oldalunkon, az alábbi azonosítószámok alatt: 69556, 69558 . 

Amennyiben ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, további információért - kötelezettségek nélkül - forduljon hozzám vagy az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlanirodához az alábbi referenciaszámra hivatkozva:69957 ,a zsofia.horvath@oh.hu -n, vagy a zalaegerszeg@oh.hu-n.

Amennyiben nem a saját honlapunkon látja hirdetésemet, az alábbi linken bővebb információt talál:
http://www.openhouse.hu/hu/ingatlan/reszletek/69557

Esetleg böngéssze a web oldalunkat: http://www.zalaegerszeg.oh.hu

Amennyiben lakásvásárlási hitelre is szüksége van, az irodánkban ingyenesen, PSZÁF szakvizsgával rendelkező hitelszakértő, megkeresi a banki ajánlatok közül a legjobb megoldást ügyfeleinknek, és segít a hitel igénylésében is.

AZ ÖN INGATLANKÖZVETÍTŐJE: KARAKAI JÓZSEF, RÉSZLETEKRŐL, FELTÉTELEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN A 30/3310345 TELEFONSZÁMON, VAGY SZEMÉLYESEN, IRODÁNKBAN: 8900 ZALAEGERSZEG, MÁRTÍROK ÚTJA 41. SZÁM ALATT. 30/3310345

Bízza profikra ingatlanügyeit!  

Call

Send SMS

Add to Skype

You'll need Skype Credit Free via Skype


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET4569759


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET4569759

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 486 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 486 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 860 ezer Ft, négyzetméter ára 579 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 86%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Karakai József referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4569759. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.