star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 1 532 m²

    alapterület

Vételár:

15,59 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 1 532 m² alapterület

  • Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 1 532m²


Ár:

15 590 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladásra Kínálok Zalaegerszegen, a Kápolnahegyi úton egy örök panorámás telket!

Kitűnő lehetőség, ha a városhoz közel, mégis csendes, örök panorámás otthont képzelt el magának!

A telek két külön helyrajzi számú, így biztosított az építkezéshez szükséges telekszélesség! Mindkét telken jelenleg is áll egy-egy kis ház. Lehetőség van ezek korszerűsítésére és bővítésére, vagy akár egy teljesen új építésű otthon is építhető!

A nagyobb ház egy szobából, egy konyhából, egy kis fürdőszobából és egy panorámás teraszból áll. A kisebbik ház egy légterű szoba-konyha elosztású. Mindkét ingatlan alatt pince található!

Közművek közül a villany már az épületekben, a víz és a csatorna a telken, a gáz padig a telek előtt található. Aszfaltos úton, könnyen megközelíthető utcában helyezkedik el.
A terület egyben elkerített!

Amennyiben a telek elnyerte tetszését és megtekintené, keressen bizalommal!
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanusítvány elkészítésével várja az ügyfeleket. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 331063


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Kápolnahegyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6262937


+36 30

Ingatlannet kód: NET6262937


A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 532 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A telek ára 15,59 millió Ft, négyzetméter ára 10 176 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 58%-kal magasabb. Az ingatlant Sebők Noémi referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6262937. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.