star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 284 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 530 m²

    telek

Vételár:

94 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 284 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 530 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 284m²


Ár:

94 000 000 Ft

Szobák száma
8 (7 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg legkedveltebb Kertvárosi városrészében vált eladóvá ez a 3 szintes, dupla komfortos, megkímélt állapotú családi ház!

A tégla építésű, nagyon jó statikai állapotban lévő, vasbetonfödémes ingatlan 3 szinten ad otthont a család minden tagjának, akár több generációnak is.

A pinceszint a család férfi tagjának lehet a birodalma! Itt kapott helyet a garázs, mely a lakásból is megközelíthető a pincehelyiségen keresztül, valamint a barkácshelyiség, több táróhelyiség, mosókonyha. De akár fitneszteremnek, szaunának is alkalmas az alagsor.

A földszint a hölgyeknek és a szülőknek kedvez, itt találjuk a konyhát, a konyha melletti kamrát, valamint a mindig világos étkezőt, ahonnan lehetőségünk nyílik kisétálni pár lépcsős szintkülönbséggel a kellemes méretű nappaliba. Hála a földszinti 94 m2 - nek, egy előtér, valamint kettő hálószoba és egy tusolóval és toalettel ellátott fürdőszoba is helyet kapott ezen a szinten.

Az első emelet, melyre egy esztétikus tölgyfa csigalépcső vezet, akár a gyermekek birodalma is lehet, melyre felérve egy kandallóval ellátott barátságos, tágas, világos nappalit pillantunk meg, ahol megpihenhetünk az első kettő szinten végzett munka után.
Ezen az emeleten kapott helyet további 3 hálószoba, egy napfényes, felújított télikert, egy fürdőkádas, toalettes fürdőszoba is. A nappaliból, s az egyik hálóból jutunk ki a 6 m2-es déli fekvésű, panorámás erkélyre, ahonnét a környező dombok és Zalaegerszeg egyik büszkesége, a Tv-torony is jól látható.

Amennyiben ezek a helyiségek nem lennének elegek, az ingatlan 4. szintje, a padlástér, beépíthető!

A szépen karbantartott ingatlan az évek során kisebb-nagyobb felújításokon esett át, a nyílászárók zöme cserélve lett, pár éve korszerű műanyag nyílászárókat kapott, egyes falai pedig szigetelést. Az emelet nagy része új burkolatba lett öltöztetetve. Melegéről gázcirkó fűtés gondoskodik.

A családi ház egy 530 m2 - es sík területen nyúlik el, gondozott elő - és hátsókert ölelésében. Az előkert virágokkal, bokrokkal, míg a hátsó udvar gyümölcsfákkal büszkélkedik.

Elhelyezkedését tekintve kiváló, kertvárosias, nyugodt környezetben, mindössze pár percnyi sétára található az óvodától és iskolától, boltoktól, gyógyszertártól, postától.

Ajánlom mindazoknak, akik tágas terű, világos otthont keresnek, rövid időn belüli beköltözéssel. Akik csendes helyen élnének kiváló szomszédok között, ugyanakkor fontos a városrész adta lehetőségek könnyed elérése.

Az ingatlan CSOK - ra alkalmas! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 331668


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Kertváros legkedveltebb utcája


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6270192


+36 70

Ingatlannet kód: NET6270192


Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Kertváros legkedveltebb utcája) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 284 m², míg a hozzá tartozó teleké 530 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 94 millió Ft, négyzetméter ára 330 986 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6270192. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.