star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Zalaegerszeg

  • 788 m²

    alapterület
  • 24

    szoba

Vételár:

295 millió Ft

Eladó iroda Zalaegerszeg

  • 788 m² alapterület
  • 24 szoba

  • Eladó iroda Zalaegerszeg

  • 788m²


Ár:

295 000 000 Ft

Építés éve
1970
Ingatlan állapota
felújítandó
Parkolás
parkolóház

Az ingatlanról:

Befektetők figyelmébe ajánlom!
Eladóvá vált ez az elhelyezkedéséből adódóan rengeteg módon hasznosítható ingatlan, hiszen Zalaegerszeg központjában található, ahol jelentős a gyalogosforgalom, a környék végig üzletekkel, szolgáltatókkal tarkított. A belváros ellenére a parkolás sem probléma, hiszen a saját udvarában jelenleg 5 személyautó tud garázsban parkolni és további parkolóhely is kialakítható. Az épület korábban irodaházként működött, de kialakítható akár idősek otthona, hotel, munkásszálló, iskola, egyéb állami vagy egészségügyi szolgáltató, stb. Az épület összesen 788 nm, ebből pince 107 nm és tetőtér 83 nm, + garázsok összesen: 92 nm.
További információkért hívjon bizalommal
Ha szeretne pontos információkat kapni az Ön számára elérhető CSOK és hitel lehetőségekről, akkor hívjon bizalommal!

Referencia szám: HZ087281


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6315486


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6315486

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Kossuth Lajos utca) iroda 24 szobával rendelkezik (ebből 24 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 788 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az iroda ára 295 millió Ft, négyzetméter ára 374 365 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Béres Márton referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6315486. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.