star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 6 557 m²

    alapterület

Vételár:

5,9 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 6 557 m² alapterület

  • Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 6 557m²


Ár:

5 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg bazitai városrészében kínálok eladásra egy 6557 m2 területű panorámás telket.

A telek jelenleg is gondozott és művelt terület. A közművek, a víz, gáz, villany, csatorna elérhető közvetlenül a terület szélén.
Má-2 besorolású, az építési szabályzat szerint 3%-os ( 1,5% lakófunkció, 1,5% egyéb építmény) a beépíthetősége. Utcafronti szélessége 32 m, hosszúsága pedig 204 m.
Aszfaltos útról nyílik, a buszközlekedés jó. Zalaegerszeg belvárosa 10 percen belül elérhető.
Építésre és gazdálkodásra is alkalmas, valamint befektetésnek is kiváló lehetőség!
A környéken hasonló mezőgazdasági telkek és lakóépületek vannak.

Amennyiben a telek felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal.

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleinket. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 338931


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6393252


+36 30

Ingatlannet kód: NET6393252


A mezőgazdasági ingatlanról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 6 557 m². A mezőgazdasági ára 5,9 millió Ft, négyzetméter ára 900 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 59%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Simon Liliána referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6393252. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.