star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 1 512 m²

    telek

Vételár:

8 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 1 512 m² telek

  • Eladó földterület Zalaegerszeg


Ár:

8 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Az Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a Zalaegerszeg közkedvelt természetközeli Jánka hegyen található felújítandó zártkerti telket 8.000.000 Ft-ért csendes nyugodt környezetben csodálatos panorámával a városra! Keressen nézzük meg közösen ezt a sok lehetőséget tartogató ingatlant!

-Az 1512 m2-es teleken gyümölcsfák, fák találhatóak. Az területen lejtős nyugati irányba csodás a kilátás!

-Jó minőségű aszfaltos úton megközelíthető

-Teljes a közmű ellátottság még tv-internet-telefon is jelen van az utcában! A víz, szennyvíz, gáz a területen, a villan+net+tv+telefon az utcában megtalálható

-Gyönyörű panoráma

-Az ingatlan ZÁRTKERT MŰVELÉSI ÁG ALÓL KI NEM VONT besorolású (KI KELL FÜGGESZTENI), de az erre a területre vonatkozó építési szabályzat értelmében lakóházzá alakítható ki rajta!

Amennyiben ez a Jánka-hegyen található zártkerti ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a hirdetésben megadott telefonszámon, hivatkozzon a településre és a hirdetési árra.

Vásárolna de nincs rá keret? Minek járna bankról, bankra? Irodánkban bank semleges, független hitelszakértő 10 éves szakmai tapasztalattal és jó banki kapcsolatokkal, díjmentes szolgáltatásával könnyíti meg a legkedvezőbb hitel kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását., hogy mindent egy helyen intézhessen!

Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek. 

Laska Róbert 06305295800

Az otthon érték, az ingatlan üzlet

Bízza profikra ingatlanügyeit!  


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6409532


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6409532

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

A telekről 18 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 512 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 8 millió Ft, négyzetméter ára 5 291 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Laska Róbert referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6409532. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.