star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalakaros

  • 720 m²

    alapterület
  • 25

    szoba
  • 3 800 m²

    telek

Vételár:

313 millió Ft

Eladó ház Zalakaros

  • 720 m² alapterület
  • 25 szoba
  • 3 800 m² telek

  • Eladó ház Zalakaros

  • 720m²


Ár:

313 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szobák száma
25
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Zalakaroson Magyarország legnagyobb fürdővárosában, csendes, zöld övezetben található ez a 720m2-es 25 szobás családi ház, apartmanház. Elhelyezkedésének köszönhetően pár percre található tőle a centrum. Az ingatlan 2005-ben épült, egy 3800m2-es teleken. Az Apartmanház 3 szinttel rendelkezik. Helyiségei: Alsó szint: 7 szoba, 4 fürdőszoba, recepció, vendégek számára tágas étkező, előtér, és egy kazánház található. Második szint: 9 szoba, 7 fürdőszoba, folyosó, előtér és egy tároló. A harmadik szint: 8 teljes értékű szoba, 6 fürdőszoba egy tároló, közlekedő és előtér foglal helyet. A szobák mindegyikéhez kovácsoltvas, horganyzott erkély tartozik. A ház teljes fűtéséről 2db nagy teljesítményű gázkazán, puffertartállyal, radiátorokkal gondoskodik, ami szintenként szabályozható. A tulajdonos ezen felül teljes mértékben kiépítette, előkészítette a napkollektoros rendszert, mely már csak a beépítésre vár. A belső berendezések, a poharaktól a fűnyíró traktorig az árba beleértetendők. A külső kert locsolásában, vagy egy medence kialakítása utáni üzemeltetésben, egy föld alatti víztároló nyújt segítséget. Az egész ház rendelkezik érintésvédelmi engedélyekkel. Az apartmanház bejáratott ügyfélkőrrel rendelkezik. Kiváló lehetőség befektetésre, nyaraltatásra, vagy akár egy idősek otthonának üzemeltetésére, hisz akadálymentesített. A maximum befogadó képesség : 40 Fő. Szép idilli környezet, sok lehetőséget rejtő ingatlannal.
Iroda címe: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, parkosított udvar, prémium anyagok, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, melléképület, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Zalakaros, Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET3872516


+36 30

Ingatlannet kód: NET3872516

Az általad megtekintett eladó zalakarosi (Zalakaros) családi ház 25 szobával rendelkezik (ebből 25 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 720 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 800 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 313 millió Ft, négyzetméter ára 434 722 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 3872516. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.