star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 80 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 873 m²

    telek

Vételár:

29,99 millió Ft

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 80 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 873 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalakaros

  • 80m²


Ár:

29 990 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó, azonnal birtokba vehető ház Zalakaroson!

Eladásra kínálok Zalakaros egy csendes, mégis központi utcájában egy 80 m2-es, állandó lakhatásra is kiváló, tégla építésű házat!

Az ingatlan leírása:
*Három szintes, összesen 80 m2 alapterületű
*Három hálószoba, két nappali helység
*Kettő, zuhanyzóval ellátott fürdőszoba
*Bútorozott, műszaki berendezésekkel felszerelt konyha
*Nagyméretű terasz, amely közel 20 m2
*Emeleti nappaliból nyíló kis erkély
*A telek mérete 873 m2 nagyságú

Műszaki leírása:
*Villany és vízhálózat cseréje megtörtént
*Az ingatlan külső szigeteléssel és friss színezéssel rendelkezik
*Új tetőt kapott teljes felületében
*Közművek közül a gáz a telekre lett vezetve, a többi az ingatlanba bekötve
*Az udvaron kút található
*A meleg vizet villany bojler adja
*Az ingatlan melegét cserépkályha biztosítja, de lehetőség van elektromos fűtőpanelek felszerelésére is, hiszen külön áramkörre köthetők.

Zalakaros a Kis-Balaton mellett fekszik, termálfürdőjéről és turizmusáról híres. A Balaton mindössze 25 perc, míg Nagykanizsa 10 perc. Központi, mégis nyugalmas település. A város minden évszakban számos program helyszínéül szolgál. A Főtéren rendezvények, koncertek sokasága közül választhatunk, meglátogathatjuk a Termelői piacot, segway túrával, vagy biciklivel körbe járhatjuk a környéket, kiépített bicikliúton. A központi park gyerekeknek és felnőtteknek is biztosít mozgást: a játékok mellett szabadtéri konditerem és kiépített futópálya is található itt. A helyi borászatok és éttermek kulináris élményt nyújtanak. A nyári estéken Kertmozi biztosít szórakozást az egész család számára.

Az ingatlan per és tehermentes, akár azonnal birtokba vehető!
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanusítvány elkészítésével várja az ügyfeleket. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 341726


Elhelyezkedés

Zalakaros, Zalakaros, eladó ház!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6422362


+36 30

Ingatlannet kód: NET6422362


Az általad megtekintett eladó zalakarosi (Zalakaros, eladó ház!) nyaraló 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 873 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 29,99 millió Ft, négyzetméter ára 374 875 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sebők Noémi referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6422362. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.